Ankaralılar dikkat! Yeni haftanın ilk gününde sıcaklıklar yeniden eksi dereceleri görecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre Ankaralı vatandaşlar için yeni haftanın ilk gününde hava sıcaklıklarının yaşayacağı ani bir değişim ile eksi dereceleri bulacağı ifade edildi.

Ankaralılar dikkat! Yeni haftanın ilk gününde sıcaklıklar yeniden eksi dereceleri görecek

Hafif yağışlı bir pazar gününün ardından yeni haftada havanın nasıl olacağı hakkında merak edilenler artmaya devam ediyor. Pazartesi gününün gelmesi sonucunda işe ya da okuluna gidecek olan kişiler tarafından bu süreçte Ankara'da havanın nasıl olacağına yönelik araştırmalarını yapmaya başladı. Buna göre hava şartları hakkında merak edilenlerin artmasının ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yeni hafta için günlük olarak hava tahmini iletildi.

YENİ HAFTANIN İLK GÜNÜ İÇİN ANKARALILARI SOĞUK HAVA ESİR ALACAK!

Konuya ilişkin merak edilenlerin artmasının ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan 5 günlük hava durumuna göre Ankaralılar tarafından bilinmesi gerekilen hava şartları şu şekilde verildi;

Ankaralılar dikkat! Yeni haftanın ilk gününde sıcaklıklar yeniden eksi dereceleri görecek

18 Şubat Pazar = Yağmurlu / 3 derece

19 Şubat Pazartesi =Çok Bulutlu / -2 derece

20 Şubat Salı =Parçalı Bulutlu / -1 derece

21 Şubat Çarşamba = Parçalı Bulutlu / 1 derece

22 Şubat Perşembe =Parçalı Bulutlu / 3 derece

Yukarıda uzmanlar tarafından yayımlanan verilere göre Ankara için haftanın ilk gününde oldukça soğuk bir hava karşılıyor. Özellikle de gece saatlerinde -2 derecelere ulaşacak olan havanın gündüz ise 9 derece olacağı öğrenildi.

Bununla birlikte Salı gününden itibaren ise Ankara için son derece açık havaların yaşanacağı, gündüz sıcaklıkların ise 13 dereceye kadar ulaşılacağı ifade edildi. Önümüzdeki hafta plan yapan Ankaralı vatandaşların da verilen bu bilgiler çerçevesinde hareket etmesinin son derece uygun olacağı ifade edildi.

SONRAKİ HABER