Ankaralılar dönüş yolunda: Bolu ve Düzce’de yollardaki bayram dönüşü yoğunluğu sürüyor

9 günlük Kurban Bayramı tatili bugün sona ererken dönüş yoluna geçen vatandaşlar trafik yoğunluğu oluşturdu. Düzce ve Bolu'da yoğunluk yaşaanan yerler arasında yer aldı.

Ankaralılar dönüş yolunda: Bayram dönüşü yoğunluğu sürüyor!

Karayollarında 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ardından bugün dönüş yoğunluğu yaşanıyor. Anadolu Otoyolu ve D-100 kara yolunun Bolu ve Düzce kesimleri de trafik yoğunluğu yaşanan yerler arasında yer aldı.

TATİLCİLER DÖNÜŞ YOLUNA GEÇTİ, TRAFİK YOĞUNLUĞU ARTTI!

Kurban Bayramı tatilinin ardından dönüş yoluna geçen sürücüler nedeniyle Anadolu Otoyolu ve D-100 kara yolunun Bolu ve Düzce kesimlerinde trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Anadolu Otoyolu ile D-100 kara yolunun İstanbul istikameti Bolu kesiminde cuma günü öğeden sonra başlayan yoğunluk devam ediyor.

Otoyolun, Gerede ve Yeniçağa gişeleri, Köroğlu Rampaları ve Çaydurt kesiminde yoğun olan trafik, Bolu, Elmalık ve Bolu Dağı Tüneli kesimlerinde akıcı seyrediyor.

D-100 kara yolunda ise Gerede-Karadeniz Bağlantı Yolu, Yeniçağa ve Çaydurt ile Bolu şehir merkezinde trafik yoğunluğu görülüyor.

Anadolu Otoyolu ile D-100 kara yolunun Ankara istikametinde ise ulaşım normal seyrediyor.

- Düzce

Anadolu Otoyolu'nun İstanbul istikameti Düzce geçişinde de yoğunluk devam ediyor.

Beyköy, Düzce, Sinirci ve Gölyaka gişeleri mevkilerinde araçlar yavaş ilerliyor.

Aynı yönde D-100 kara yolunun Düzce çıkışında da yoğunluk sürüyor.

Her iki yolun Ankara istikametinde ise trafik akıcı seyrediyor.

Dönüşünü son güne bırakan ve tatili son gününe kadar kullanan vatandaşların bir anda yola çıkmasıyla birlikte bazı noktalarda trafik durma noktasına geldi. Uzun araç kuyrukları oluşurken bazı sürücüler araçlarından indi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER