Ankaralıların baklava ve böreklerinizi şimdiden hazır! Ankara Halk Ekmek bayrama özel sipariş alacak

Ankara'da Kurban Bayramı için hazırlıklar devam ediyor. Belediyeler ve bunlara bağlı birimlerde de çalışmalar hız kesmeksizin devam ederken bayramla ilgili yapılan açıklamalar da yakından takip ediliyor. Ankara halkı bayrama özel baklava ve börek siparişleri vermeye hazırlanırken açıklama da geldi.

Ankaralıların baklava ve böreklerinizi şimdiden hazır! Ankara Halk Ekmek bayrama özel sipariş alacak

İslam alemi yaklaşan Kurban Bayramı için geri sayıma devam ederken bir yandan da hazırlıklarını sürdürüyor. Kurban Bayramı'nda eş, dost, akraba ziyaretleri yapılırken bu ziyaretlerde de çeşitli ikramlar yapılıyor. Ankara'da devam eden hazırlıklar çerçevesinde baklava ve börek siparişleri için de açıklama geldi. Ankara'da bulunan Halk Ekmek Fabrikaları, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) bünyesinde hizmet veriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı olan Ankara Halk Ekmek Fabrika Satış Mağazaları, Kurban Bayramı için açıklamalarda bulundu. Kurban Bayramı için bakla ve börek siparişlerini alacağını duyuran Ankara Halk Ekmek, resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden açıklamalarda bulundu.

ANKARA HALK EKMEK BAKLAVA VE BÖREK SİPARİŞİ NASIL VERİLİR?

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Kurban Bayramı çerçevesinde alacağı börek ve baklava siparişlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Resmi sosyal medya hesabı X üzerinden açıklama yapan Ankara Halk Ekmek Fabrikası, ''Kurban Bayramı'na Özel Baklava ve Börek Siparişlerimiz Başlamıştır.
Bayrama Özel Baklava ve Börek Siparişlerimiz Başlamıştır'' ifadelerini kullandı. Açıklamanın ardından fiyatlar merak konusu olurken bu çerçevede yapılan açıklamada fiyatlar şöyle listelendi;

Ankaralıların baklava ve böreklerinizi şimdiden hazır! Ankara Halk Ekmek bayrama özel sipariş alacak
Cevizli Baklava Küçük Tepsi: 525 TL
Fıstıklı Baklava Küçük Tepsi: 645 TL
Su Böreği Büyük Tepsi: 545 TL olarak belirlendi.

Siparişlerin Başkent Market şubeleri ve fabrika satış mağazalarında elden verilebileceği ifade edilirken ücretin de sipariş sırasında ödenebileceği duyuruldu. Ürünlerin sipariş verilen satış noktasından teslim alınabileceği aktarıldı.

SONRAKİ HABER