ANASAYFA Ankara Ankara'nın bu semtlerinde uygun fiyatlı evler bulunuyor! Öğrencilere eşyalı eşyasız evler!

Ankara'nın bu semtlerinde uygun fiyatlı evler bulunuyor! Öğrencilere eşyalı eşyasız evler!

YKS sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından birçok öğrenci tercihten önce ev arayışına başladı. Bunun ile birlikte en uygun fiyatlı evlerin nerelerde bulunduğu ise merak ediliyor.
yazar
Haber Merkezi
Ankara'nın bu semtlerinde uygun fiyatlı evler bulunuyor! Öğrencilere eşyalı eşyasız evler!

YKS sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte birçok öğrenci devlet yurdu çıkmaması durumunda alternatif yollar aramaya koyuldu. Bunun ile birlikte Ankara'ya şehir dışından gelmeye hazırlanan öğrenciler ise şimdiden en uygun fiyatlı ev arayışına girdi. Peki ama Ankara'da en uygun fiyatlı evler hangi semtte bulunuyor? Birçok öğrenci bu soruya cevap arıyor.

Şehir merkezine uzak olan evlerin fiyatı uygunluğunu koruyor. Özellikle Çankaya gibi merkeze yakın evlerin fiyatları oldukça yüksek. Bunun ile birlikte Oran, Bahçelievler ve Batıkent gibi bölgelere gittikçe kiralarda da artış yaşanıyor. Yenimahalle başta olmak üzere Mamak, Keçiören, Gölbaşı ve Etimesgut gibi bölgelerde kiralar diğer bölgelere oranla daha uygundur.

Polatlı, Beypazarı Kızılcahamam ve Elmadağ gibi ilçelerde de kira fiyatları bir hayli düşüktür. Öğrenciler bütçelerine uygun ev bulmak için bu bölgeleri tercih edebilir. Ankara'da asgari ücret dışında dolar kurunda yaşanan hareketlilik de ev fiyatlarına yansıdı. Öğrenciler ise bütçesine uygun yukarıda belirtilen bölgelerden gerek eşyalı gerek ise eşyasız ev bulabilir.

Ankaralılar burada buluşuyor TIKLA INSTAGRAM TAKİP ET

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde kapalı dükkanlar komisyon huzurunda kiraya verilecek!

Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde kapalı dükkanlar komisyon huzurunda kiraya verilecek!