Ankara'nın seçkin konut projesi Jewel İncek'in lansmanı yapıldı


Türkiye'de son iki yıldır konut satış fiyatlarındaki yükselişler devam ediyor. Konut fiyatlarının yükselişini sürdürmesi üzerine fiyatları kontrol altına almak adına hükümet kanadından da çeşitli önlemler alınıyor. Hem devlet hem de özel sektörde vatandaşın talebini karşılayacak konut projelerine imza atılırken devletin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) aracılığı ile hayata geçirdiği projelerde hak sahiplerinin kura yoluyla belirlenmesi nedeniyle özel sektöre olan ilgi devam ediyor.
Bu kapsamda farklı şehirlerde birbirinden başarılı prestij projelerine imza atan Ünsal Group, Ankara'da 'Jewel İncek' projesi ile dikkatleri çekti. 42 senedir Başkent Ankara’da inşaat sektöründe hizmet veren Ünsal Group tarafından Ankara’nın Gölbaşı ilçesi İncek mevkiinde yeni bir proje hayata geçirildi. 'Jewel İncek' adıyla duyurulan projenin lansmanı da bugün gerçekleşti. Haberankara.com olarak katıldığımız lansmana Ünsal Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Ankara Milletvekili Orhan Yeğin, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, Ankara eski Milletvekili Nevzat Ceylan , iş ve siyaset dünyasından pek çok kişi katıldı.
JEWEL İNCEK PROJESİ KAMUOYUNA TANITILDI
Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçirilen Jewel İncek projesiye ofis, konut ve alışveriş merkezi tek bir alanda toplandı. Projenin sunduğu imkanlarla adeta bir cazibe merkezi olan Jewel İncek projesi, katılımcıların ilgisini çekti. Gölbaşının İncek mevkiinde inşasına başlanan ve 4+1 dairelerin yanı sıra ofislerin bulunduğu iki ayrı kuleden oluşuyor. Kulelerin alt bölümünde ise 50 adet dükkanın yer aldığı bir alışveriş merkezi bulunuyor.
Jewel İncek Projesinin lansmanında konuşan Ünsal Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal, “Ankara’nın önemli bir lokasyonunda bulunan İncek’te İncek bulvarı ve Beytepe bulvarının kesiştiği noktada Jewel İncek projemize başladık. Bu tür yerler çok kıymetli yerlerdir. Bu bölgenin ticari konsepte de ihtiyacı olduğunu gördük.
Bir rezidans kulemiz birde ofis kulemiz var. İsteyen daire alabilir, rezidansta otel konforunda yaşayabilir, isteyen ofiste alabilir işyerini evinin yakınına taşıyabilir. Bunun dışında kulelerimizin altında ticari mağazalarımız olacak.” ifadelerine yer verdi.
''KRİZLERE RAĞMEN ÜRETMEYE DEVAM ETTİK''
Ünsal Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal, ''Krizlere rağmen üretmeye devam ettik. En büyük krizlerde bin 800 konutluk Mevaşehir projesini gerçekleştirdik” dedi. Jewel İncek projesinin lansman galasına katılan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ise “Yatırımcılarımızı ilçemize davet ediyoruz. Onlardan bir tanesi işte bugün Ünsal Grup oldu.
Jewel İncek projesi bölgeye ayrı bir değer katacak. Böylesine önemli ve özenli çalışılmış projeleri belediye olarak herzaman destekliyor ve işlerini kolaylaştırıyoruz. Özellikle Ünsal Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Haberankara.com