Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yaşanan kaza yürekleri ağıza getirdi

Ankara'nın Yenimahalle yaşanana olayda bir vatandaş kendisine doğru gelen aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Söz konusu olay Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre hızlı bir şekilde yol alan bir otomobil yol kenarında park halinde bulunan araçlara çarptı. Olay esnasında yaşanacaklardan habersiz bir şekilde kaldırımda yürüyen bir vatandaş ise yaşanan kaza sonrası neye uğradığını şaşırdı.

Söz konusu yaşanan kazanın dün sabah saatlerinde meydana geldiği bildirilirken kazanın neden yaşandığı da belli oldu. Hızlı bir şekilde sol şeritte giden aracın sürücüsü bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü kaldırım kenarında park halinde bulunan 3 otomobile çarparak durabildi.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yaşanan kaza yürekleri ağıza getirdi

GÜVENLİK KAMERASI KAYDI YAŞANAN DURUMU GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

Yaşanan durumda aracın kendisine çarpmasından kıl payı kurtulan vatandaş korku dolu anlar yaşarken söz konusu kazanın nasıl yaşandığı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler aracılığı ile daha net bir şekilde gözler önüne serildi. Aracın kontrolünün nasıl kaybedildiğine dair henüz bir bilgi verilmezken kazadan son anda kurtulan vatandaşın kaza sonrası yaşadığı şok güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde net bir şekilde belli oldu.

Söz konusu güvenlik kamerası kaydında kazayı yapan SUV model aracın çarparak hasar verdiği 3 otomobille birlikte sürüklendiği net bir şekilde görülürken yaşanılan olay esnasında kaldırımda ya da aracın etrafında başka bir insanın olmayışı derin bir oh dedirtti.