Aralarında Ankara'nın da olduğu 9 ilde Mahzen 49 operasyonu gerçekleştirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sabah saatlerinde yeni haftanın ilk operasyon paylaşımını yaptı. Bakan Yerlikaya çok sayıda ismin yakalanarak adalete teslim edildiğini bildirdi.

Emniyet güçlerinin kırsal alanda yaptığı operasyonlara ek olarak şehir hayatında da önemli operasyon bilgileri geliyor. Söz konusu operasyonlar ile çok sayıda şahıs önemli bilgiler ile adalete teslim ediliyor.

BAKAN YERLİKAYA DETAYLARI PAYLAŞTI

Büyük ve küçük suç örgütlerinin birer birer çökertilmesi ile ilgili bizzat güncel bilgileri İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya veriyor. Gerçekleştirilen son operasyonlar hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Yerlikaya Çankırı merkezli 9 ilde bir operasyon gerçekleştirildiğini söyledi. Bakan Ali Yerlikaya operasyonun Mahzen operasyonlarının bir parçası olduğunu ve suç örgütlerine yönelik olduğunu ifade etti.

Aralarında Ankara'nın da olduğu 9 ilde Mahzen 49 operasyonu gerçekleştirildi

İçişleri Bakanı Yerlikaya “Çankırı merkezli 9 ilde düzenlenen “MAHZEN-49” operasyonlarında; Elebaşılığını Durmuş Görmez’in yaptığı Organize Suç Örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 30 şüpheli yakalandı” dedi.

ÖNEMLİ BİLGİLER ELE GEÇİRİLDİ

Koordineli bir şekilde belirlenen adreslere operasyon yaparak şüphelileri yakalayan ekiplerin çok sayıda silah, yasaklı madde ve paraya el koyduğu öğrenildi.

Yapılan açıklamada yakalanan şahısların yasadışı ticaret yürüttükleri ve örgüt kurarak insanları tehdit edip iş yerlerini kurşunlattıkları belirtildi. Söz konusu suçları işleyen ve yakalanan şahıslar yargılanarak cezalandırılacak.

SONRAKİ HABER