Ardahan tanıtım günleri Ankara'da başlıyor!

30 Kasım tarihinde başlayacak olan Ardahan Tanıtım günleri için yapılan duyuruda organizasyona tüm vatandaşlar davet edildi.

Ardahan tanıtım günleri Ankara'da başlıyor!

Ardahan Dernekler Federasyonu tarafından bu sene 30 Kasım tarihinde başlayacak olan Ardahan tanıtım günleri için duyuru yapıldı. Ankara'da gerçekleştirilecek olan bu tanıtım günleri için gelen ilk bilgilendirmeye göre organizasyona, Ardahan Valiliği, Ardahan Belediyesi, Ardahan Üniversitesi, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası, Göle Belediyesi, Çıldır Belediyesi, Damal Belediyesi, Hanak Belediyesi, Posof Belediyesi ve Köprülü Belediyesi'nin katılım sağlayacağı öğrenildi.

3 ARALIK'A KADAR DEVAM EDECEK!

Gerçekleştirilecek olan bu tanıtım günleri hakkında yapılan bilgilendirmeye göre tanıtım günlerinin 30 Kasım 2023 tarihinde Ankara'da başlayarak 1 - 2 ve 3 Aralık tarihi itibariyle devam edeceği öğrenildi.

Ardahan tanıtım günleri Ankara'da başlıyor!

Ankara Anfa Fuar ve Kongre merkezinde yapılacak olan bu etkinliğe 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depreminden etkilenen depremzede esnafların da katılım sağlayacağı öğrenildi. Düzenlenen bu organizasyona tüm vatandaşlar davet edildi.

SONRAKİ HABER