ANASAYFA Ankara ASKİ 19 Temmuz tarihi ile duyurdu! 10 saatlik su kesintisi uygulanacak

ASKİ 19 Temmuz tarihi ile duyurdu! 10 saatlik su kesintisi uygulanacak

ASKİ'den Ankara'da yaşayanlar için açıklama geldi. ASKİ tarafından paylaşılan bilgilere göre 19 Temmuz tarihinde su kesintisi yapılacak ilçelere ait saat aralıkları belli olurken kesintinin 10 saat süreceği kaydedildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ASKİ 19 Temmuz tarihi ile duyurdu! 10 saatlik su kesintisi uygulanacak

ASKİ 19 Temmuz tarihi ile duyurdu! 10 saatlik su kesintisi uygulanacak - Ankara'daki hizmetlerini kesintisiz olarak sürdüren Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) hizmet kalitesini iyileştirmek üzere çalışıyor. ASKİ, Başkent Ankara'da yapılacak olan planlı ve anlık su kesintileri hakkında vatandaşları resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirirken sosyal medya hesapları üzerinden de bir duyuru yayımladı. Su kesintilerinin yaşanacağı ilçeleri açıklayan ASKİ, 19 Temmuz Çarşamba 2023 tarihi ile kesinti detaylarını açıklarken aboneler de bilgilendirildi.

ASKİ DUYURU YAPTI

ASKİ resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan bilgilerle Ankara’da yaşanacak anlık ve planlı su kesintilerine ait e detaylar duyuruldu. Buna göre 19 Temmuz Çarşamba günü Ankara'nın Etimesgut ilçesinde su kesintileri yaşanacağı açıklandı.

Ankaralılar burada buluşuyor! TIKLA SENDE KATIL

Sabah saat 08.30 ile akşam saat 18.00 arasında kesinti uygulanacağı kaydedilirken söz konusu kesintiden de Turkuaz Mahallesi geneli ile Karayolları mevki Kantar ve Polis kontrol noktası etkilenecek.

aski.jpg

Bununla birlikte ASKİ'nin resmi internet sitesinde diğer kesinti bilgileri de şöyle yer aldı;

ekran-goruntusu-2023-07-19-090651.png

Ankara'da yapılacak planlı kesintilerin takibini yapabilmek için ASKİ'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilir daha fazla Ankara haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'nın en büyüğü Bademliler Cumhuriyet Parkı'na yoğun ilgi!

Ankara'nın en büyüğü Bademliler Cumhuriyet Parkı'na yoğun ilgi!