ATO Başkanı Gürsel Baran duyurdu! Ankara'mız yeni bir döneme giriyor

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran tarafından bugün Bakan Bolat'ın ve Cumhur İttifakı ABB Başkan adayı Turgut Altınok'un da yer aldığı esnaf ziyaretinde Ankara hakkında önemli açıklamalara yer verdi.

ATO Başkanı Gürsel Baran duyurdu! Ankara'mız yeni bir döneme giriyor

Bugün Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği'nde esnaf ziyareti gerçekleştirildi. Yapılan bu ziyarette, ATO Başkanı Gürsel Baran, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Cumhur İttifakı ABB Başkan adayı Turgut Altınok yer aldı.

Ziyaretlerin Cumhur İttifakı ABB Başkan adayı Turgut Altınok'un, Yenimahalle ve Altındağ'da faaliyet gösteren iş insanlarıyla, Ulucanlar Cezaevi'nde gerçekleştirdiği esnaf buluşması programı kapsamında gerçekleştirildiği öğrenildi. Bu kapsamda esnaflar hakkında yapılan açıklamaların yanı sıra ATO Başkanı Gürsel Baran tarafından Ankara için önemli açıklamalara yer verildi.

ANKARA'MIZ YENİ BİR DÖNEME GİRİYOR!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran tarafından yapılan açıklamalarda "Şimdi Ankara'mız yeni bir döneme giriyor. Bundan sonraki süreçte, Ankara'nın evladı bir kardeşimiz bu yarışın içerisinde. Bizlere düşen de bu kardeşimize elimizden geldiği kadar destek vermek. Hep beraber başkanımızın yanındayız. ATO yönetimi olarak da bundan sonraki süreçte bir derdimiz, sıkıntımız, problemimiz olduğunda başkanımızın yanında olacağından hiç şüphemiz yok. İnşallah hayırlı bir sonuç bekliyoruz hep beraber. Çıkacak sonuç şehrimiz için de, ülkemiz için de hayırlara vesile olur diyorum." şeklinde ifadeler ile Ankara için yeni bir dönemin başlayacağının altı çizildi.

SONRAKİ HABER