ATO'da Topraktan Fincana Türk Kahvesi Geleneği paneli!

ATO, ''Topraktan Fincana Türk Kahvesi Geleneği'' paneli ile Ankaralılara eşsiz bir kahve şöleni sunarken Türk kahvesi geleneğinin tarihi de katılımcılara aktarılacak.

ATO'da Topraktan Fincana Türk Kahvesi Geleneği paneli!

Ankara Ticaret Odası (ATO), ‘’500 yıllık bir hikaye…'' başlığıyla ''Topraktan Fincana Türk Kahvesi Geleneği'' paneline ev sahipliği yapıyor.

5 Aralık saat 10.00'da başlayacak etkinlik, ATO Meclis Salonu'nda gerçekleşecek. Panelle Türk kahvesinin 500 yıllık tarihinin katılımcılara aktarılması amaçlanırken bir yandan da lezzet şöleni sunulacak.

DÜNYA TÜRK KAHVESİ GÜNÜNE ÖZEL PANEL

ATO 60 No’lu Restoran, Lokanta, Kafe Hizmetleri Meslek Komitesi tarafından düzenlenen panel, Dünya Türk Kahvesi Günü'nde organize edilecek. Türk kahvesinin 500 yıllık geleneği, kültürünün aktarılacağı panelde,A Kahve, Ade Mıel Coffee Shop, Coffe Project, Ankara Mahalle Kahvecileri, Lagetom Roastery & Coffffshop ve Kahveci Müco gibi markaların katılımıyla gerçekleşecek.

500 YILLIK DEV GELENEK ANLATILACAK

ATO'da Topraktan Fincana Türk Kahvesi Geleneği paneli!

''Topraktan Fincana Türk Kahvesi Geleneği'' panelinde, 16. yüzyıldan günümüze kadar gelen Türk kahvesi kültürü, çeşit çeşit lezzetli Türk kahveleri ve kahveye dair her şey katılımcıların ilgisine sunulacak.

İstanbul'a kahve çekirdeklerinin gelişinden günümüze değişen ve binbir çeşit lezzete bürünen Türk kahvesinin eşsiz tadı Ankaralılara anlatılacak.

Kahve meraklıları, 5 Aralık tarihinde, saat 10.00'da ATO Meclis Salonu'na giderek bu eşsiz deneyimi tadabilecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER