ANASAYFA Ankara Avrupa'nın en şifalı suyunun kaynağı Ankara'da çıktı! İşte adresi

Avrupa'nın en şifalı suyunun kaynağı Ankara'da çıktı! İşte adresi

Bilimsel araştırmalar sonucunda kanıtlanan, dünyanın en şifalı suyu Ankara Ayaş'ta çıktı.
yazar
Haber Merkezi
Avrupa'nın en şifalı suyunun kaynağı Ankara'da çıktı! İşte adresi

Pek çok yönden değerli olan ilimiz Ankara'da bu defa bilim adamlarının da araştırması sonucu dünyanın en şifalı suyu ortaya çıktı. Başkent Ankara'da bilim adamlarının araştırmaları sonucu kanıtlamış olduğu dünyanın en şifalı suyunun nerede olduğu merak konusu olurken Ankaralılar burayı pek fazla bilmiyor.

Bilimsel araştırmalar sonucunda kanıtlanan, dünyanın en şifalı suyu Ankara Ayaş'ta çıktı. Siyasetçilerin sık sık ziyaret ettiği noktalardan birisi olan bu yerde akan suyun dünyanın en şifalı suyu olduğu ortaya çıktı. Birçok Ankaralının bilmediği, dünyanın en şifalı suyu olduğu söylenen bu yerin neresi olduğu merak edildi.

DÜNYANIN EN ŞİFALI SUYU AYAŞ'TA!

Dünyanın en şifalı suyu nerede? sorusu ile çıkılan yolda gerekli çalışmaların ve araştırmaların da yapılması ile birlikte en şifalı su Türkiye'de çıktı. Dört bir yanı hem tarihi hem de doğal güzelliklerle dolu olan Türkiye'de en şifalı su Başkent Ankara'nın Ayaş ilçesinde çıktı.

Halk tarafından çok fazla bilinmese de siyasetçilerin uğrak noktasından birisi olan bu şifalı suya rağbet oldukça fazla olurken bilimsel araştırmalar sonucu kanıtlanan bu şifalı suyun neye iyi geldiği açıklandı.

SİYASETÇİLERİN UĞRAK NOKTASI!

Ankaralılar tarafından Ayaş'ta yer alan ve dünyanın en şifalı suyu olarak bahsedilen bu doğal suyun nerede olduğu ve ne gibi şeylere iyi geldiği merak konusu olurken detaylar belli oldu. Su her şeyin başında gelmektedir. Sık su tüketiminin ne denli önemli olduğu uzmanlar tarafından vurgulanırken Ankara'da çıkan inci değerindeki bu doğal suyun nerede olduğu merak konusu oldu.

Ankara'nın Kaplıcalar mevkiinde yer alan Ayaş İçmece ve Kaplıcalarının yararları say say bitmezken en şifalı sulardan birisi olduğu kanıtlandı. Ankara'nın hemen batısında, tarihi İpek yolu üzerinde yer alan Ayaş İçmece ve Kaplıcaları tarihi açıdan 2 bin yıl öncesine dek dayanırken siyasetçi ve devlet adamlarının da sık ziyaret ettiği yerlerden birisi haline gelmiş durumda.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara yollarında durum ne? Karayolları Genel Müdürlüğü açıkladı

Ankara yollarında durum ne? Karayolları Genel Müdürlüğü açıkladı