Bakan Işıkhan Ankara'da bir maden ocağını ziyaret etti!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından bugün Ankara'nın Nallıhan ilçesinde bir maden ocağına ziyarette bulunuldu.

Bakan Işıkhan Ankara'da bir maden ocağını ziyaret etti!

Bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ankara'nın Nallıhan ilçesinde bir maden ocağında maden işçileri ile bir araya geldiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ziyaret hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA GELDİ!

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Işıkhan, "Maden çalışanlarımızın madenlere selametle girip yine aynı selametle çıkması, iş sağlığı ve güvenliği alanı başta olmak üzere çalışma koşullarının en üst seviyeye ulaşması için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gereken adımları atmaya devam edeceğiz. Maden işçilerimizin, icra ettiği mesleğin risklerinden en az etkilendiği, can ve sağlık tehlikesi yaşamadığı bir çalışma hayatı hepimizin hedefidir. 4 Aralık Dünya Madenciler Günü vesilesiyle ekmeğini alın teriyle yerin yüzlerce metre altında kazanan maden işçilerimize; emekleri ve üstün fedakarlıkları için teşekkür ediyor, hayatını kaybeden kahraman madencilerimizi rahmetle anıyorum." şeklinde açıklamalarda bulundu.

SONRAKİ HABER