Bakan Özhaseki ÇEVREFEST stantları ziyaret etti

Çevre Haftası kapsamında Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen ÇEVREFEST, 2'nci gününde devam ediyor. ÇEVREFEST'in ikinci gününde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de stantları ziyaret etmek üzere alana geldi.

Bakan Özhaseki ÇEVREFEST stantları ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu 2053 Net Sıfır Emisyon ve Yeşil Dönüşüm hedefleri doğrultusunda, 7'den 70'e tüm vatandaşlarda farkındalık oluşturma gayesiyle düzenlenen ÇEVREFEST, Başkent Millet Bahçesi'nde 7 Haziran tarihinde başladı.

Çevre Haftası kapsamında düzenlenen ÇEVREFEST'in 2'nci gününde de yoğun ilgi devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de düzenlenen ÇEVREFEST'in 2'nci gününde de stantları ziyaret etti.

BAKAN ÖZHASEKİ ÇEVREFEST'İN 2'NCİ GÜNÜNDE STANTLARI ZİYARET ETTİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen ÇEVREFEST'in 2'nci gününde de stantları ziyaret ederek bilgiler aldı. Bakan Özhaseki, hem Başkent Millet Bahçesi'nde hem de diğer illerde çevreyle ilgili birçok etkinlik hazırladıklarını belirterek, “ÇEVREFEST'le, çevreyle ilgili birtakım konulara dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak ve çevre bilincini geliştirebilmeyi istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bakan Özhaseki ÇEVREFEST stantları ziyaret etti

Vatandaşların ÇEVREFEST'e gösterdiği yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Bakan Özhaseki, ''Vatandaşlarımıza fidanlar, kitaplar dağıtıyoruz. Ama asıl gayemiz, iklim değişikliğinin getirdiği belalara karşı herkesi dikkatli kılabilmek. Çevre farkındalığı oluşturmak için çalışıyoruz. 100 binlerce insana Çevre Haftası vesilesiyle ulaşmış olacağız. ÇEVREFEST, 9 Haziran'a kadar devam edecek. Vatandaşların gösterdiği yoğun ilginin de farkındayız.” dedi. Bakan Özhaseki, ayrıca ÇEVREFEST'e gelen vatandaşlara fidan dağıttı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER