Bakan Uraloğlu duyurdu! Ankara için yeni metro hattı yolda!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tarafından bugün yapılan açıklamalara göre Ankara için yeni metro hattının geleceği ifade edildi. Bu çerçevede detaylar hakkında da bilgilendirmelerde bulunuldu.

Bakan Uraloğlu duyurdu! Ankara için yeni metro hattı yolda!

Bugün Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tarafından yapılan açıklamalara göre Ankara için yapılan metro hattı çalışmalarına bir yenisinin daha ekleneceği ifade edildi. Ankara'da Kahramankazan Yolu ve Veterinerlik, Bitik ile İmrendi kavşaklarının açılış törenine katılım sağlayan Bakan Uraloğlu, konuya ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

BAKAN URALOĞLU'NDAN ANKARA İÇİN YENİ METRO HATTI AÇIKLAMASI

Konu hakkında bakanlık tarafından yapılan açıklamalarda "Ankara'da metrolar konusunda 2019'dan beri durduğumuz metro inşaatını hatırlıyor musunuz? Hatırlamıyorsunuz. Niye? Biz Ankaralıların tercihine saygı duyduk. Hizmet etmeye de devam ettik bundan sonra da hizmet etmeye de devam edeceğiz. Biz Ankara'ya daha iyi hizmet edebilmemiz için biz Büyükşehir ile beraber çalışmamız lazım. İş birliği yapmamız bu hizmetleri artırmamız lazım. Onun için Turgut Altınok kardeşim bu anlamda

Cumhurbaşkanımızın takdir ettiği bir süreçte büyükşehir belediye başkanı adayımız odu. İnşallah belediye başkanımız da olacak. Biz buna inanıyoruz Ankara'ya hizmetlerimiz bir bir ve katlanarak devam edeceğiz. Birçok metroyu açtık. Sincan-AKM Garı açtık. 2024 yılı yatırım programına Kızılay-Esenboğa-Hattının yatırım programına aldık. Onu da planlıyoruz. Kısa zamanda ihalesini yapacağız." şeklinde ifadeler ile yeni metro hattı için çalışmaların yakın olduğu belirtildi.

SONRAKİ HABER