ANASAYFA Ankara Bakan Yerlikaya açıkladı! Ankara'da suç örgütü operasyonu düzenlendi

Bakan Yerlikaya açıkladı! Ankara'da suç örgütü operasyonu düzenlendi

Başkent Ankara son zamanların en yoğun operasyon dönemlerinden birisini yaşıyor. Peş peşe yaşanan olaylarda çok sayıda suçlu yakalanarak cezaevine gönderiliyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Bakan Yerlikaya açıkladı! Ankara'da suç örgütü operasyonu düzenlendi

Türkiye genelinde son 1 yıllık süre zarfında büyük ve sıklıkla operasyonlar gerçekleştirilmişti. Söz konusu operasyonda da pek çok suç örgütü, örgüt liderleri ile birlikte yakalanarak cezaevine gönderilmişti. Bakan Yerlikaya bu durum hakkında son operasyon haberinde detaylı bir bilgilendirme yaptı.

7 İLDE "SARAL" OPERASYONU YAPILDI

Bakan Yerlikaya Mahzen operasyonlarına bir yenisinin daha eklendiğini, Bursa merkezli 7 ilde operasyonun gerçekleştirildiğini açıkladı. Hakkı Saral'ın elebaşılığını yaptığı örgütün 24 üyesi ile birlikte çökertildiği bilgisi verildi. Operasyonun gerçekleştirildiği iller arasında Ankara'nın da olduğunu aktaran Bakan Yerlikaya 10 aylık süre zarfında yapılan operasyonlara dair bilançoyu açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada 454 suç örgütü çökerttiklerini, bu operasyonlarda 8 bin 260 şahsın tutuklandığını ifade etti. 1201 operasyon düzenlediklerini söyleyen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya “Halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız” şeklinde konuştu.

EMNİYET UYGULAMALARINA BÜYÜK ÖNEM VERİLİYOR

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Bakanlığı döneminde en çok adından söz ettiren konu yapılan büyük ölçekli suç örgütü operasyonları olmuştu. Bakanlığı döneminde Haziran ayında 1 yılı geride bırakacak Bakan Yerlikaya'nın bu durumlardaki kararlılığı biliniyor. Benzer gelişmelerin yoğun şekilde ilerleyen günlerde de süreceği tahmininde bulunuluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şevket Çoruh Arka Sokaklara geri döndü!

Şevket Çoruh Arka Sokaklara geri döndü!