Bakan Yerlikaya duyurdu! Mahzen-7 operasyonuyla bir organize suç örgütü daha çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen Mahzen-7 operasyonlarının detaylarını paylaştı, İstanbul'da bir organize suç örgütünün daha çökertildiğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen başarılı operasyonlardan bir yenisini daha sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Bakan Yerlikaya'nın yaptığı paylaşıma göre, Mahzen-7 operasyonları ile bir organize suç örgütü daha İstanbul'da çökertildi.

ELEBAŞI DAHİL 27 ŞÜPHELİ YAKALANDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın paylaşımına göre, İstanbul'da düzenlenen Mahzen-7 operasyonlarında, elebaşılığını “Memocan” lakaplı Muhammed Uray’ın yaptığı Organize Suç Örgütü çökertildi.

Operasyonlarda, elebaşı “Memocan” lakaplı Muhammed Uray da dahil olmak üzere 27 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

ŞÜPHELİLERİN SUÇLARI SAY SAY BİTMİYOR!

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı liderliğinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda; İstanbul'da Ümraniye, Ataşehir ve Üsküdar ilçelerinde faaliyet gösteren organize suç örgütü üyesi şüphelilerinin suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, nitelikli yağma, kasten yaralama, mala zarar verme (ikamet ve iş yerlerini kurşunlama), kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, genel güvenliği kasten tehlikeye sokma, silahlı tehdit ve 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarını işledikleri tespit edildi.

Bakan Yerlikaya operasyonlar sonucunda; 12 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet av tüfeği, muhtelif miktarda uyuşturucu madde, 2 adet hassas terazi ve çok miktarda paraya el konulduğunu da paylaşımında açıkladı.

Paylaşımında Yerlikaya, organize suç örgütleriyle mücadelenin aralıksız devam edeceğini de ifade etti.

Haberankara.com