Bakan Yerlikaya duyurdu! Narkoçelik-22 operasyonlarında 157 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamalara göre yasaklı maddelere karşı Ankara dahil 20 ilde düzenlenen Narkoçelik-13 operasyonlarında şüphelilerin yakalandığı belirtildi.

Narkoçelik-22 operasyonlarında 157 şüpheli yakalandı

Bugün sabah saatlerinde İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından sosyal medya X hesabından yayımladığı videolu mesaj ile birlikte 20 ilde yasaklı madde imalat ve satışını yapan şahıslara yönelik düzenlenen “Narkoçelik-22” operasyonlarında 157 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

663 KG YASAKLI MADDE ELE GEÇİRİLDİ!

İçişlerini Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre; Cumhuriyet Başsavcılıkları, Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca; 282 ekip ve 846 Jandarma personelinin katılımıyla; Diyarbakır, Antalya, Manisa, Van, Ağrı, Hatay, Aydın, Ankara, Hakkâri, Giresun, Tekirdağ, Kahramanmaraş, Aksaray, İstanbul, Çanakkale, Kayseri, Ordu, Bingöl, Edirne ve Osmaniye olmak üzere 20 ilde "Narkoçelik-22“ operasyonları düzenlendi. Operasyonlarda 663 kg yasaklı madde ve 436 bin adet yasaklı hap ele geçirilirken 157 zehir taciri ve sokak satıcısı da yakalandı.

ANKARA'DA 3 ŞÜPHELİ YAKALANDI!

Düzenlenen operasyonlar sonucu Ankara’da 2,5 kilogram yasaklı madde ele geçirildi, 3 şüpheli ise yakalanırken bunlardan 1’i tutuklandı ve 2’si hakkında adli kontrol kararı verildi. İstanbul’da ise 10 kilogram yasaklı madde ele geçirilirken, yakalanan 2 şüpheliden 2’si de tutuklandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER