23 Kasım günü Ankara'da bir anda düşen hava sıcaklıkları sonrasında yoğun kar yağışı başlamış, pek çok ilçe kar örtüsü ile kaplanmıştı. Ankara'da bu hafta kar yağışı etkisini yitirirken yerini sis aldı. Pazar sabahına Ankaralılar yoğun sis altında başlarken yaşanan sis pek çok ilçede etkisini gösterdi.
ANKARA'NIN PEK ÇOK İLÇESİNDE SİS ETKİLİ OLDU!
Başkentte sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 50 metrenin altına düştü. Hava sıcaklığının 2 ila 3 derece ölçüldüğü kentin bazı kesimlerine sabaha karşı sis çöktü. Sabah saatlerinde etkisini artıran sis nedeniyle bazı yollarda görüş mesafesi yer yer 50 metrenin altına düşerken, trafikteki sürücüler kontrollü ilerledi. Sisli havada Eymir Gölü'nde sabah yürüyüşü ve kano yapanlar da dronla görüntülendi.
Başkent Ankara'da etkili olan sis nedeniyle bazı yerleşim yerlerinde görüş mesafesi yer yer 50 metrenin altına kadar düşerken hava sıcaklığı ise 2 derece olarak ölçülddü. Sis özellikle de sabah saatlerinde etkili olurken trafik güvenliği açısından sürücüler son derece yavaş ilerledi ve bazı bölgelerde trafik yoğunluğu yaşandı.