Bayramda toplu taşıma bedava mı? Ankara'da bayramın birinci günü toplu taşıma araçları ücretsiz mi?

Kurban Bayramı dolayısıyla toplu taşıma araçlarındaki ücret surumu sorgulanıyor. Toplu taşıma araçlarının ücret durumu ile ilgili merak edilenler artarken Ankara başta olmak üzere illere göre araştırmalar yapılıyor.

Ankara'da bayramın birinci günü toplu taşıma araçları ücretsiz mi?

İslam alemi bugün Kurban Bayramı'nın birinci gününü idrak ediyor. Kurban Bayramı'nın birinci günü idrak edilirken bir yandan da merak edilen bazı sorulara yanıt aranıyor. Kurban Bayramı'nda dışarı çıkacak olan vatandaşlar toplu taşıma araçları hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına devam ediyor.

Toplam 4 gün sürecek olan Kurban Bayramı'nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak konusu oldu. Bayram ziyaretlerinde bulunacak olanların veya bayramda gezmek isteyen Ankaralılar da ''Ankara'da bayramda toplu taşıma ücretsiz mi, kaç gün ücretsiz?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

ANKARA'DA TOPLU TAŞIMA BEDAVA MI, BAYRAMDA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

Toplu taşıma, şehir içi taşıma hizmetlerini kapsayan, kamuya açık ulaşım araçlarının genel adıdır. Toplu taşıma, birçok kişi tarafından ortak kullanılan otobüsler, minibüsler, metrolar, tramvaylar, trenler, feribotlar gibi taşıma araçlarını kapsarken Ankara'da EGO otobüsleri, metro ve ANKARAY'ın bayramdaki ücret durumu merak konusu oldu.

Bayramda toplu taşıma bedava mı? Ankara'da bayramın birinci günü toplu taşıma araçları ücretsiz mi?

Başkent Ankara'da 16 - 19 Haziran tarihleri arasında toplu taşıma araçları arasında yer alan ANKARAY, Metro ve EGO Otobüsleri ücretsiz olarak hizmet verecek.

Öte yandan İETT'den yapılan açıklamada, Kurban Bayramı'nda 16 - 19 Haziran tarihlerinde kişiselleştirilmiş İstanbulkart'la ücretsiz seyahat edilebileceği yer aldı.

SONRAKİ HABER