Beypazarı İtfaiye Amirliği Kurban Bayramı tatili uyarısında bulundu

Kurban Bayramı'nın idrak edildiği bugün için önemli uyarılar gelmeye devam ederken Beypazarı İtfaiye Amirliği Kurban Bayramı tatili için önemli açıklamalar yaptı.

Beypazarı İtfaiye Amirliği Kurban Bayramı tatili uyarısında bulundu

İslam alemi, 16 Haziran tarihi ile Kurban Bayramı'nı idrak ediyor.16 - 19 Haziran tarihleri arasında Kurban Bayramı'nın idrak edilmeye başlaması ve tatilin de başlaması ile beraber Beypazarı İtfaiye Amirliği, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla bazı uyarılarda bulundu.

Uzmanlarda uyarılar gelmeye devam ederken herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması adına yeni açıklamalar da gelmeye devam ediyor. Son olarak Beypazarı İtfaiye Amirliği Kurban Bayramı tatili uyarısında bulundu.

BEYPAZARI İTFAİYE AMİRLİĞİNDEN KURBAN BAYRAMI TATİLİ UYARISI

Beypazarı İtfaiye Amirliği tarafından yapılan açıklamada tatilde çay, dere ve göl kenarlarına piknik amaçlı giden vatandaşların serinlemek amacıyla suya girmemesi gerektiğini bildirdi. İtfaiye ekiplerinin bayram tatili boyunca görevi başında bulunacağı belirtilen açıklamada, vatandaşların evden çıkarken, ev ve iş yeri elektrik şalterleri ile doğal gaz vanalarını kapatmaları istendi.

Açıklamada, olası bir durumda vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ulaşmasının önemine işaret edildi. Bu çerçevede herhangi bir olumsuzlukta 112 Acil Çağrı Merkezi üzerinden yardım istenilmesi gerektiği ifade edilirken yapılan uyarıların da dikkatle takip edilmesi gerektiği ifade edildi.

SONRAKİ HABER