Beypazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü 1000 kişi kapasiteli tam donanımlı spor salonu yapıldığın açıkladı. Yapım aşamasında olan spor salonundan görüntüler de paylaşıldı.
Konu ile ilgili açıklama Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Lal tarafından geldi. Lal, yaptığı açıklamasında salonu gezdikten sonra, salonun belirtilen sürede tamamlanarak teslim edilmesi için çalışılacağını aktardı.
"BEYPAZARI'NA KAZANDIRMANIN SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ"
Beypazarı Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü, 1000 kişi kapasiteli tam donanımlı spor salonunun yapıldığını bildirdi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Lal, yapımı süren salonda incelemelerde bulundu.
Salonda 4 antrenman sahası, 100 kişi kapasiteli toplantı salonu, fitness salonu ve idari birimlerin yer aldığını aktaran Lal şunları kaydetti:
"Hep birlikte el ele vererek böyle bir eseri Beypazarı’na kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Yapılan işleri aşama aşama yerinde gördük ve ilgili firmanın mühendisinden inşaatın durumu hakkında bilgiler aldık. Umudumuz, taahhüt edilen sürede tamamlayıp sporseverlerin, Beypazarı gençliğinin hizmetine böylesi bir eseri kazandırmak olacaktır"
SALONDAN GÖRÜNTÜLER PAYLAŞILDI
Müdür Lal, Beypazarı'nda yapım aşamasında olan 1000 kişilik tam donanımlı spor salonunun belirtilen süre içerisinde tamamlanarak teslim edilmesinin amaçlandığını aktardı. Salondan görüntüler vatandaşlarla paylaşıldı.