Beypazarı'nda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Zafer ve Kurtuluş Mahallesi'nde 17 aracın lastiklerinin kesildiği ihbarı üzerine harekete geçti. Zanlılar yapılan çalışma neticesinde bulundu.
Güvenlik kamera kayıtlarından kimlikleri tespit edilen şahıslar düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şahısların çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandığı öğrenildi.
Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 17 aracın lastiklerini kestikleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede Zafer ve Kurtuluş mahallelerinde 17 aracın lastiklerinin kesildiği ihbarı üzerine şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Güvenlik kameraları kayıtlarından kimlikleri tespit edilen 2 şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.
Ankara'nın Beypazarı ilçesinde tarım işçilerine ait 17 kamyonet ve minibüs lastikleri kesik halde bulunmuştu. Ekiplerin başlattığı çalışma ile 2 şahıs lastikleri kestikleri iddiası ile gözaltına alınarak tutuklandı.