Ankara’nın Beypazarı ilçesinde Kadir Gecesi’nde özel anlar yaşandı. İlçede Alaaddin Camii’nde Peygamber Efendimizin Sakal-ı Şerif’i ziyarete açıldı. Kadir Gecesi münasebetiyle ziyarete açılan Sakal-ı Şerif’i götmek isteyen vatandaşlar camide yoğunluk oluşturdular.
Sakal-ı Şerif’i öpebilmek ve yakından görmek isteyen vatandaşlar birbirleriyle yarıştılar. Bazı vatandaşlar o anlarda gözyaşlarını tutamadılar.
ZİYARETE AÇILDI
Ankara’nın Beypazarı ilçesinde Peygamber Efendimizin Sakal-ı Şerif’i, Kadir Gecesi nedeniyle tarihi Alaaddin Camii’nde ziyarete açıldı.

Beypazarı’nda ziyarete açılan Sakal-ı Şerif’i görmek isteyen vatandaşlar, tarihi Alaadin Camii’ne akın etti. Burada okunan Kur'an-ı Kerim’i dinleyen vatandaşlar, daha sonra teravih namazını kıldı. Kılınan teravih namazının ardından Sakal-ı Şerif önce erkeklerin, daha sonra kadınların ziyaretine açıldı. Vatandaşlar, Sakal-ı Şerif’e dokunup öpebilmek ve yakından görebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Bazı vatandaşlar Sakal-ı Şerif’i görünce gözyaşlarını tutamazken, bazıları ise cep telefonu kameralarıyla görüntüledi.
Sakal-ı Şerif bazı günlerde camilerde ziyarete açılarak vatandaşlara görme imkanları sağlanıyor. Alaaddin Camii’nde de ziyarete açılan Sakal-ı Şerif vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.