Bolu'daki otel yangınında hayatını kaybedenler için Ankara'da mevlit programı düzenlendi

21 Ocak 2025 tarihinde Bolu'daki otelde çıkan yangında hayatını kaybedenler için başkentte mevlit okutuldu. Türkkonut Merkez Camisi'nde vefat eden 78 kişi için mevlit program düzenlendi.

Otel yangınında hayatını kaybedenler için Ankara'da mevlit programı düzenlendi

Geçen sene Bolu'daki bir otelde meydana gelen yangında 78 kişi hayatını kaybetmişti. Olayın yaşanmasının yıl dönümünde başkentte mevlit okutuldu.

Türkkonut Merkez Camisi'nde mevlit okuması sonrasında hayatını kaybedenler için dua edildi.

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki Grand Kartal Otel'de geçen yıl meydana gelen yangında yaşamını yitirenler için Ankara'da mevlit okutuldu.

MEVLİT PROGRAMI DÜZENLENDİ

Grand Kartal Otel'de 21 Ocak 2025'te çıkan yangında yaşamını yitirenlerden Yiğit Gençbay ve Alp Mercan'ın aileleri, hayatını kaybeden 78 kişi için Türkkonut Merkez Camisi'nde mevlit programı düzenledi.

Programda Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu, yaşamını yitirenler için dua edildi.

Otelin şov alanı olarak adlandırılan yerde pişirme cihazında 21 Ocak 2025 saat 03.16'da yangın çıkmış, çıkan yangın kontrol edilemez bir byüküğe ulaşmıştı. 156 araç ve 428 personelin müdahale ettiği yangında 78 canımız hayatını kaybetmişti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER