Çankaya'da bulunan 4 katlı bir binanın 2. katınad henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın panik yaşanmasına neden oldu. Boş olan dairede çıkan yangın sonrasında tedbir amacıyla bina ve altında yer alan dükkan ekipler tarafından boşaltıldı.
ÇANKAYA'DA ÇIKAN YANGIN PANİĞE NEDEN OLDU!
Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan bir binada çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Olay, saat 22.00 sıralarında Kızılay Mahallesi Konur Sokak’ta meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, 4 katlı binanın 2’nci katında bulunan boş dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Yangın nedeniyle binanın altında bulunan dükkan ve binadaki diğer dairleer tedbir amaçlı oarak ekipler tarafından boşaltıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın çok büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın hakkında inceleme yapılacağı ifade edildi.