Olay bugün öğleden sonra Dikmen'de meydana geldi. Dere suyunun taşması sebebi ile bir araç ve minibüsün sel sularında mahsur kaldığı öğrenildi. ASKİ ekipleri mahsur kalan araçların dere yatağından çıkarılması için çalışma başlattı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'da etkili olacak sağanak yağışa ilişkin uyarılarda bulunmuştu. Sabah saatlerinde etkisini gösteren yağış öğle saatlerine kadar pek çok ilçede etkisini gösterdi.
ASKİ EKİPLERİ ÇALIŞIYOR
Çankaya ilçesine bağlı Dikmen Vadisi'nde ise dere suyunun taşması sonucu bir otomobil ve bir minibüs selde mahsur kaldı. Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekipleri, araçların dere yatağından çıkarılması için çalışmalara devam ediyor.
Öte yandan yağış sebebi ile Gölbaşı'nda da bir binanın istinat duvarının yıkıldığı öğrenildi. Belediye ekipleri pek çok ilçede olumsuzluklara karşı çalışmalarına devam ediyor.