Çankaya'da sahte silahla tekel bayisini basan saldırgan tutuklandı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde sahte tüfekle tekel bayisini basan saldırgan tutuklandı.

Çankaya'da sahte silahla tekel bayisini basan saldırgan tutuklandı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde sahte silahla tekel bayisini basan saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Saldırganın yakalanmadan önce yaptığı davranışlarına ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Çankaya'da bir tekel bayisini sahte tüfekle basıp yağmalamaya çalışan saldırgan, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yakalanmadan önce elindeki sahte silahla çevredeki vatandaşları tehdit eden şahsın polislere de silahı doğrultup “Hadi beni vurun” dediği ortaya çıktı.

HADİ BENİ VURUN DİYEREK TÜFEĞİNİ DOĞRULTTU

Çankaya ilçesi Mutlukent Mahallesi’nde meydana gelen olayda Y.E.I. isimli şahıs, elindeki silahı çevredeki vatandaşlara doğrultup tehditler savurmuştu ve korku dolu anlar yaşatmıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin bir tekel bayisi içerisinde olduğunu belirlemişti. Olay yerine giden polislere “Hadi beni vurun” diyerek tüfeğini doğrultan saldırganın tüfeğinin gerçek olmadığı belirlenmişti. Şahsın bir anlık dalgınlığından yararlanan polisler, saldırganı yakalayarak gözaltına almıştı.

Sahte silahla girdiği büfeden zorla sigara aldığı öğrenilen Y.E.I., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Y.E.I., çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Başkentte yaşanan olayda elinde silah ile tekel bayisine giren şahıs, o esnada orada bulunan vatandaşlara büyük bir endişe ve korku dolu anlar yaşattı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER