Çankaya'da yağma ve silahlı saldırı olayı ile ilgili yeni gelişme!

Ankara Çankaya'da yağma ve bir eğlence mekanına silahlı saldırı olayı yaşanmıştı. Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Çankaya'da yağma ve silahlı saldırı olayı ile ilgili yeni gelişme!

Ankara’da yağma ve silahlı saldırı olayıyla ilgili yeni bir gelişme oldu. Olayla ilgili 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ankara’nın Çankaya ilçesinde yağma ve bir eğlence mekanına silahlı saldırı olaylarıyla ilgili gözaltına alınan 8 şüpheliden 4’ü tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Ankara Çankaya'da faaliyet gösteren bir otel sahibi ve otel müdürüne yönelik tehdit ve otele zarar verilmesi sureti ile meydana gelen yağma olayı ve aynı bölgede faaliyet gösteren bir eğlence mekanına ateş edilmesi olayı ile ilgili olarak yeni bir gelişme yaşandı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize İşlerle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonucunda elde edilen bilgiler doğrultusunda düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda A.Ş., Y.Ş., Y.G., E.Ç., B.K., S.K., Ş.K. ve G.Y. isimli şüpheliler yakalandı. Ekipler, daha sonra şüphelileri gözaltına aldı.

Çankaya'da yağma ve silahlı saldırı olayı ile ilgili yeni gelişme!

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Operasyonda yapılan aramalarda 1 adet menşei ve seri numarası bulunmayan uzi tam otomatik silah, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 280 adet yasaklı madde ele geçirildiği öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden B.K., S.K., Ş.K. ve G.Y. isimli şüpheliler hakkında ev hapsi kararı verilirken, A.Ş., Y.Ş., Y.G. ve E.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çankaya'da 8 şüpheliden 4’ünün tutuklandığı silahlı saldırı olayında korku dolu anlar yaşanmıştı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER