ANASAYFA Ankara CHP Ankara Milletvekili Aylin Yaman'dan Haber Ankara ofisine ziyaret!

CHP Ankara Milletvekili Aylin Yaman'dan Haber Ankara ofisine ziyaret!

CHP Ankara 3. Bölge Milletvekili Dr. Aylin Yaman, Serhat Medya bünyesinde bulunan Haber Ankara ofisini ziyaret etti. Haberankara.com imtiyaz sahibi Serhat Karaman ile CHP Ankara Milletvekili Dr. Yaman, yerel basın ve medya hakkında görüş alışverişinde bulundu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
CHP Ankara Milletvekili Aylin Yaman'dan Haber Ankara ofisine ziyaret!

Haberankara.com Azra Koçak / Özel Haber

CHP Ankara Milletvekili Aylin Yaman'dan Haber Ankara ofisine ziyaret! - 2023  Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara 3. Bölge Milletvekili olarak 28. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) giren Dr. Aylin Yaman, ofisi Yenimahalle ilçesinde bulunan Serhat Medya bünyesindeki Haber Ankara ofisini ziyaret etti. 

Ofisi Yenimahalle ilçesinde bulunan Haber Ankara'ya bir ziyaret gerçekleştiren CHP Ankara 3. Bölge Milletvekili Dr. Yaman, beraberindeki isimlerle birlikte İmtiyaz Sahibi Serhat Karaman ile görüştü. Son dönemde yaptığı haberler, ele aldığı Ankara sorunları ile dikkati çeken Haberankara.com'u yerinde ziyaret eden ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan CHP Ankara 3. Bölge Milletvekili Dr. Yaman, basın ve medya ile ilgili görüşlerini paylaştı.

CHP ANKARA MİLLETVEKİLİ DR. YAMAN'DAN HABER ANKARA OFİSİNE ZİYARET

2015 yılında CHP'ye üye olan Dr. Aylin Yaman, 2018 Türkiye Genel Seçimlerinde Ankara 1. Bölgeden aday olmuş, 26 Temmuz 2020 yılında parti meclis üyesi seçilmiştir. Aynı zamanda partinin sosyal politikalar sorumlusu olan Dr. Yaman, CHP Ankara 3. Bölge Milletvekili olarak Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyeliği de yapmaktadır. 

Ulusal haberciliğin yanı sıra yerel habercilikte de başarısı ile adından söz ettiren Haber Ankara, tarafsız bir şekilde kent halkının sorunlarını sosyal mecralarda dile getirmeye devam ediyor. Saha çalışmaları ile dikkatleri çeken Haber Ankara'nın ofisini ziyaret eden CHP Ankara 3. Bölge Milletvekili Dr. Yaman, editörlerimizden de çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Haberankara.com İmtiyaz Sahibi Serhat Karaman ile gerçekleştirdiği görüşmede ‘Yerel Basın’ başlığı adı altında bilgiler alarak samimi açıklamalarda bulundu.

Tarafsız, hak ve insan odaklı habercilik anlayışı ile Ankara belediyelerinin çalışmalarını, vatandaşın sorunlarını, hem haber sitesinde hem de sosyal medya platformlarında dile getiren Haberankara.com, gündemden güncel haberleri de takipçilerine sunarak belediyelerin çalışmalarını vatandaşlarla paylaşmaya devam ederken siyaset gündeminin de nabzını tutmayı sürdürüyor. Gündemin takibini yapan Haber Ankara ekibini ziyaret eden CHP Ankara 3. Bölge Milletvekili Dr. Yaman, çalışmalar hakkında da bilgiler alırken editörlerimize başarılar diledi. 

Yoğun bir tempo içerisinde çalışan CHP Ankara 3. Bölge Milletvekili Dr. Yaman, Haberankara.com ofisine gerçekleştirdiği ziyaretini de ölümsüzleştirdi. Yoğun programı arasında bizleri ziyaret ederek onore eden değerli CHP Ankara 3. Bölge Milletvekili Dr. Aylin Yaman'a Haber Ankara ekibi olarak şükranlarımızı sunuyoruz.

CHP ANKARA MİLLETVEKİLİ AYLİN YAMAN KİMDİR?

1967 yılında Ankara'da doğa Aylin Yaman, ilköğrenimini Ankara Çankaya İlkokulu'nda, ortaöğrenimini TED Ankara Koleji'nde tamamladı. 1985 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanan Yaman, 1991 yılında mezun oldu ve dört yıl aynı üniversitenin fizyoloji anabilim dalında araştırma görevlisi olarak çalıştıktan sonra 1996yılında da fizyoloji uzmanı oldu. Araştırma görevlisi olarak çalıştığı sırada 1995 yılında ABD'ye giderek 3 ay Wayne State Üniversitesi Hematoloji Departmanında gözlemci olarak bulundu.

2000 yılından itibaren Ankara Güven Hastanesi yönetim kadrosunda yer alan Yaman, hasta hizmetleri, kurulu ilişkileri, kalite belgelendirme konularında çalıştı. 2008 - 2013 arasında başhekim olarak görev yapan Yaman, 2013 yılında ise Güven Hastanesi genel müdürü oldu.

2018 yılında Güven Sağlık Grubu'nun İcra Kurulu üyesi olan Yaman, 2019 - 2020 yıllarında ise İcra Kurulu başkanlığını üstlendi. 2015 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye olan Yaman, 2018 Türkiye genel seçimlerinde Ankara 1. bölgeden aday olmuş, 26 Temmuz 2020'de parti meclis üyesi seçilerek sosyal politikalar sorumlusu görevini üstlenmiştir. 2023 Türkiye genel seçimlerinde yeniden milletvekili adayı olan Yaman, CHP Ankara 3. Bölge Milletvekili olarak 28. Dönem TBMM'ye girmiştir. 

Dr. Yaman ayrıca Hospital Manager adlı derginin 2015 Yılın En Başarılı Sağlık Yöneticisi ödülüne, Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı'nın 2017 Yılın En Verimli Hastane İşletmecisi ödülüne değer görülmüştür. 

Haberankara.com Özel Haberidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Şener Şen ile bir araya geldi

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Şener Şen ile bir araya geldi