ANASAYFA Ankara CHP Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan ilçe sakinleri ile bir araya gelmeye devam ediyor

CHP Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan ilçe sakinleri ile bir araya gelmeye devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 2024 Yerel Seçimlerinde Ankara'nın Keçiören ilçesinde aday gösterilen Mesut Özarslan seçim çalışmalarını sürdürüyor. Özarslan bir araya geldiği vatandaşlara yapacakları projelerden bahsedip sorunlarını dinliyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
CHP Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan ilçe sakinleri ile bir araya gelmeye devam ediyor

Seçim sonuçlarının en çok merak edildiği ilçeler arasında yer alan Keçiören'de CHP Adayı olarak Belediye Başkanlığı için yarışan isimlerden Mesut Özarslan,  ilçe genelinde esnaf ve vatandaşlara yönelik ziyaretler gerçekleştiriyor.

“GECE GÜNDÜZ YOLLARDAYIZ”

"Keçiörenli hemşerilerimiz gerçek, sosyal, halkçı ve katılımcı belediyecilik ile tanışsın diye gece gündüz yollardayız" ifadelerini kullanan ve ilçeye yeni bir değer katmak için çalıştıklarını söyleyen Mesut Özarslan vatandaşların ekonomik ekonomik sıkıntılar yaşadığını ve bu durumun farkında olduklarını belirtti. Özarslan “Milletin tüm dertlerine olduğu gibi ekonomik sorunlarına da çözüm üretmek yerel yönetimlerden başlar. İstihdam, dayanışma ve akılcı yöntemlerle Keçiören’de kalkınma çağı başlatacağız” diyerek ilçede hizmet etmeye talip olduklarını ifade etti.

“GELECEĞİ GÜZELLEŞTİRMEK BİZİM ELİMİZDE”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta Keçiören ilçesini çok önemsediklerini ve hak ettikleri hizmete erişmeleri için vatandaşların ilçede Mesut Özarslan'a Büyükşehir Belediyesi'nde kendisine oy vermelerini istemişti. Haftalardır Keçiören için çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri ile de bir araya gelen Mesut Özarslan “Dünde olan dünde kaldı. Yarınları iyileştirmek, gençlerimizin geleceği güzelleştirmek bizim elimizde” diyerek Keçiören Belediye Başkanlığı'na hazır olduğunu ifade etmişti.

Çalışmalarını son bir kaç gün kalmasına rağmen sürdüren ve bir çok yeni proje ve planı olduğunu vurgulayan Mesut Özarslan'ın Keçiören'de kazanan olup olmayacağı 31 Mart seçimleri sonucunda belli olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
BDDK taşıt kredilerinde vade sınırını değiştirdi!

BDDK taşıt kredilerinde vade sınırını değiştirdi!