Çocuklarınız Bu Yaz Okulunda Çok Şey Kazanacak! Hemen İnceleyin

Eğitim öğretim döneminin geçtiğimiz haftalarda sonra ermesinin ardından aileler çocuklar için araştırma yapmaya girdi. Evlatlarının önlerindeki zamanı faydalı aktiviteler yaparak değerlendirmesini isteyen ebeveynler için Metod Koleji en uygun seçenek olarak adından söz ettiriyor.

Çocuklarınız Bu Yaz Okulunda Çok Şey Kazanacak! Hemen İnceleyin

Günümüzde eğitim başta olmak üzere bir çok imkanının daha kolay erişilebilir olması ailelerin çocuklarını büyütmede büyük rol oynuyor. Küçük yaştaki çocuk sahibi anne babalar evlatlarını yetiştirirken alabilecekleri en kaliteli eğitimi almaları için çaba gösteriyor.

TATİLDE EĞLENİRKEN ÖĞRENME FIRSATI

Bu kapsamda aileler eğitim dönemi boyunca yoğun bir şekilde çalışan evlatlarının yaz aylarında dinlenmesine ve kendisin geliştirmesine büyük önem veriyor. Bu doğrultuda Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Metod Koleji açtığı yaz okulu ile 3 yaşından 10 yaşına kadar olan çocukları eğlenceli aktiviteler ile buluşturuyor.

Çocuklarınız Bu Yaz Okulunda Çok Şey Kazanacak! Hemen İnceleyin

Çocuklarınız Bu Yaz Okulunda Çok Şey Kazanacak! Hemen İnceleyin - Resim : 2

Uzman kadrosu ve özenle hazırlanmış yaz okulu programı ile çocuklara sağlıklı bir eğitim ortamı sunuluyor. Yaz aylarını kendilerini geliştirmek için atölyelerde ve zevk aldığı sporu yaparak geçirmek isteyen gençler Metod Koleji Yaz okuluna kayıt yaptırabiliyor.

Çocuklarınız Bu Yaz Okulunda Çok Şey Kazanacak! Hemen İnceleyin - Resim : 3

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Öğrencilere yabancı dil eğitimi ve aktivite ağırlıklı bir yaz okulu sunan Metod Koleji kayıt için gelmek isteyen aileleri bekliyor. Metod Koleji yaz okuluna kaydolan öğrenciler Ağustos ayının sonuna kadar dolu dolu bir eğitim döneminden geçiyor.

Çocuklarınız Bu Yaz Okulunda Çok Şey Kazanacak! Hemen İnceleyin - Resim : 4

Metod Koleji ve yaz okulu hakkında bilgi almak isteyen aileler www.metodkoleji.com.tr ya da kurumun irtibat numarası üzerinden gerekli bilgileri alabiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER