Türkiye’de 25 Aralık perşembe günü Regaip Gecesi eda edilecek. Bu özel gece için tüm yurtta camilerde özel programlar yapılacak. Kur’an-ı Kerim tilavetlerinin yapılacağı bu programlarda dualar da edilecek. Ankara’da ise özel bir program yapılacak olan yerlerden birisi de Beştepe Millet Camii olacak.
ÖZEL PROGRAM YAPILACAK
Cumhurbaşkanlığı’nın sosyal medya hesaplarından bir duyuru yayınlanarak 25 Aralık Perşembe günü yatsı namazının hemen ardından Regaip Gecesi Özel Programı düzenlenecek. Programda Ahmet Hamsi Akseki Camii İmam Hatibi Muhammet Mansur Sağır, Kocatepe Camii Baş Müezzini Muhammet Mustafa Biliz, Beştepe Millet Camii İmam Hatibi Mustafa Orhan, Çanakkale Gelibolu Fevzi Çakmak Camii İmam Hatibi Osman Özcan, Ankara Müftü Yardımcısı Dr. Mahmut AY, Beştepe Millet Camii Müezzini Ahmet Kuzu, Kocatepe Camii Müezzini Furkan Tıraşçı, İstanbul Fatih Camii Baş Müezzini Recep yasan ve Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. A. İshak Demir görev alacaklar.

VATADAŞLAR DAVET EDİLDİ
Beştepe Millet Camisi'nde yarın yatsı namazını müteakip Regaip Gecesi Özel Programı düzenlenecek. Cumhurbaşkanlığı sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "25 Aralık Perşembe günü, Beştepe Millet Camii'nde yatsı namazını müteakip Regaip Gecesi Özel Programı düzenlenecektir. Tüm halkımız davetlidir." ifadelerine yer verildi.
Beştepe Millet Camisi'nde gerçekleştirilecek olan Regaip Gecesi Özel Programı aynı zamanda televizyondan da canlı olarak yayınlanacak.