EDAŞ Beypazarı'nda elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu

Ankara'da alt yapı ve çeşitli hizmetlerin iyileştirilmesi için çalışmalar sürüyor. Bu çerçevede kentte zaman zaman planlı elektrik kesintisi yapılabiliyor. Bu çerçevede EDAŞ, Beypazarı ilçesinde planla kesinti yapacağını bildirerek önemli bir duyuruya yer verdi.

EDAŞ Beypazarı'nda elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu

ANKARA (AA) - Başkent Ankara'da yaşayan vatandaşların bazı konularda mağdur olmamaları için yetkililer tarafından duyurular yapılmaya devam ediyor. Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yaşayanlar için yeni bir uyarıya yer verilerek vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

Ankara'da ekiplerin çeşitli alanlardaki çalışmaları devam ederken yapılacak olan çalışmalara ilişkin vatandaşların mağdur olmasını önlemek amacıyla duyurular yapılıyor. Elektrik ve su kesintilerine ait takvim vatandaşlarla paylaşılırken yetkili birimler güncel duyurulara yer vermeyi sürdürüyor. Ankara'nın elektrik dağıtım hizmetini sağlayan EnerjiSA Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ), kentte elektrik kesintisi yapmaya devam ediyor. EDAŞ, planlı kesintileri vatandaşlarla paylaşıyor. Ankaralıları mağdur etmemek üzere kesinti programlarını açıklamaya devam eden EDAŞ bu çerçevede 14 Mayıs tarihinde 2024 tarihi ile bir duyuruya yer verdi.

EDAŞ Beypazarı'nda elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu

BEYPAZARI'NDA ELEKTRİK KESİNTİSİ YAPILACAK

Başkentin Beypazarı ilçesinde yarın ve çarşamba günleri elektrik kesintisi olacak. Enerjisa Başkent Elektrik Beypazarı Operasyon Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre arıza onarım bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması ile planlı bakım ve iyileştirme çalışması sebebiyle 14 Mayıs 2024 salı günü, 9.30 ile 17.00 saatleri arasında ilçenin en büyük mahallelerinden Hacıkara ile Ayvaşık Mahallelerinin bir bölümüne enerji verilemeyecek. Açıklamada 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü ise sabah 9.30 ile 17.00 saatleri arasında ise taşra mahallelerden Acısı ve Yoğunpelit Mahallelerine enerji verilemeyeceği duyuruldu. EDAŞ, kesinti bilgilerini güncellemeye devam ediyor.

Haberankaracom

SONRAKİ HABER