Elmadağ'da ehliyetsiz sürücünün neden olduğu kazada 1 yaya yaralandı

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil kaldırıma çıkıp bir yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Elmadağ'da ehliyetsiz sürücünün neden olduğu kazada 1 yaya yaralandı

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde bugün meydana gelen trafik kazasında bir yaya yaralandı. Bülent Ecevit Caddesi’nde meydana gelen trafik kazasına iddialara göre ehliyetsiz bir sürücü neden oldu. Ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil kaldırıma çıkarak o sırada kaldırımda bulunan bir yayaya çarptı.

Yaya bu çarpmanın etkisiyle kaymakamlık binasının bahçesine düştü. Çevredekilerin kazayı 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar etmeleri üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Sağlık ekibi yaralanan yayaya ilk müdahaleyi yapıp kendisini hastaneye kaldırıldı.

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ KAZA YAPTI

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde ehliyetsiz otomobil sürücüsü, kaldırıma çıkarak bir yayaya çarptı. Yaya, çarpmanın etkisiyle kaymakamlık binasının bahçesine düştü.

Olay, Ankara’nın Elmadağ ilçesi Bülent Ecevit Caddesi’nde meydana geldi. İddialara göre ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak kaldırıma çıktı. Otomobil, o sırada kaldırımda bulunan C.K.'ye çarptı. C.K., çarpmanın etkisiyle kaymakamlık binasının bahçesine düşerek yaralandı.

Elmadağ'da ehliyetsiz sürücünün neden olduğu kazada 1 yaya yaralandı

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Trafik ekibi ehliyetsiz sürücü hakkında işlem yaptı. Adli bir sürecin yaşanıp yaşanmayacağı soruşturmanın devamında netleşecek.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER