Eşi ve oğlunu katleden 77 yaşındaki adamın ilk ifadesi ortaya çıktı

Ankara'da gündüz saatlerinde yaşanan olayda 77 yaşındaki bir şahıs evinde çıkan tartışma sonucunda eşini ve oğlunu vurarak öldürmüştü. Ankara gündemine bomba gibi düşen olay ile ilgili cinayetleri işleyen zanlının ilk ifadesi ortaya çıktı.

Eşi ve oğlunu katleden 77 yaşındaki adamın ilk ifadesi ortaya çıktı

Günün en çok konuşulan haberlerinden birisi olan olayın adresi başkent Ankara olmuştu. Gündüz saatlerinde yaşanan olayda 77 yaşında olduğu öğrenilen bir kişi 71 yaşındaki eşini ve 31 yaşındaki oğlunu silahla vurarak öldürmüştü.

TARTIŞMANIN SONUCU CİNAYETLE BİTTİ

Söz konusu olayın aile içi tartışma sonucu yaşandığı bildirilmesine rağmen kavganın çıkış sebebinin ne olduğu hakkında bir bilgi öğrenilememişti. Yaşanılan cinayetin ardından yaşlı kadın ve oğlu olay yerinde hayatını kaybetmişti. Olay yerinde annesi ile birlikte hayatını kaybeden 31 yaşındaki kişinin engelli bir birey olduğu öğrenildi. Mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşatan olayın katil zanlısı olan yaşlı adam emniyet birimleri tarafından gözaltına alınmıştı.

DARP EDİLDİĞİNİ İDDİA ETTİ

Ankara halkını hayrete düşüren olayın ardından cinayetleri işleyen yaşlı adamın ilk ifadesine ulaşıldı. Edinilen bilgiye göre 77 yaşındaki adam şiddet gördüğü için bu yola başvurduğunu söyledi. Yaşlı adam ifadesinde eşinin ve oğlunun sürekli kendisini darp ederek kendisinden emekli maaşını istediklerini, silah kullanmasına sebep olan tartışmanın da yine bu sebepten kaynaklandığını söyledi.

Emniyet birimlerinin yaptığı çalışmanın ardından cinayet işleyen şahsın adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Şahsın işlediği suçlardan dolayı nasıl bir ceza alacağının yakın zamanda belli olması bekleniyor.

SONRAKİ HABER