Ankara’nın Etimesgut ilçesinde sabah saatlerinde Piyade Mahallesi’nde bulunan bir kuyumcu soyuldu. İddiaya göre silahlı olan şüpheli bir miktar altın alarak kayıplara karıştı. Kuyumcu esnafının ihbarı üzerine soygunun gerçekleştiği dükkanda ekipler çalışma yaptılar.
Polis ekipleri şüphelinin yakalanması için hızlı bir çalışma gerçekleştirdiler. Çok geçmeden şüpheli, kuyumcudan çaldığı altınlarla beraber yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli hakkında işlem yapılmaya başlandı.
MÜŞTERİ KILIĞINDA SOYGUNU YAPMIŞ
Ankara'nın Etimesgut ilçesinde silahla girdiği kuyumcuyu soyan şahıs, kısa sürede yakalandı. Olay, Piyade Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde elindeki silahla müşteri kılığında kuyumcu dükkanına giren bir şahıs kuyumcuyu soydu.
Edinilen bilgilere göre, bir kuyumcuya giren şahıs silah çekerek, 200 bin lira değerinde 2 adet bileziği alarak kaçtı. Kuyumcunun ihbarı üzerine Etimesgut İlçe Emniyeti ekipleri olay yerine geldi. Olay yerine gelen ekiplerin yapılan çalışmada olayı gerçekleştiren şahıs tespit edildi. Şüphelinin araç veya vasıta kullanmayarak yaya bir şekilde evine geçtiği öğrenildi. Şahıs polis ekipleri tarafından olaydan 2 saat sonra gözaltına alındı. Şahsın konuyu tek başına gerçekleştirdiği öğrenirken, internet üzerinden kuyumcu soygunu nasıl yapılır şeklinde arama yaptığı öğrenildi.
POLİS YAKALADI
Şahıs yanında bir miktar altınla kaçarken, dükkan sahibi ve çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerince yapılan çalışma sonucu zanlı kısa sürede yakalandı. Kuyumcunun şikayetçi olması üzerine yakalanan şahıs gözaltına alındı.
Şüphelinin emniyette işlemlerinin devam ettiği ve ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. Şahsın kısa süre içerisinde hakim karşısına çıkarılması bekleniyor.