Evlenecek kardeşi için biriktirdiği 30 bin lira yola saçıldı!

Ankara'da yok artık dedirten bir olay yaşandı. Evlenecek kardeşi için biriktirdiği 30 bin lirayı arabasının bagaj kapağı üzerinde unutan adam, arabayı sürmeye başlamasıyla parasının yola saçılışını izledi.

Ankara gerçekleşen olayda, 30 bin lira bir anda yola saçıldı. Yola saçılan parası için geri dönem adamın ise duyduğu sözler nediyle adeta başından aşağı kaynar su döküldü.

Akıl almaz olay, Sincan'da meydana geldi. Yunus Emre Albaslan, evlenecek kardeşi için biriktirdiği 30 bin lirayı yanında taşıyordu. Albaslan, kendi arabasından inip kardeşinin arabasına binmek istediği sırada 30 bin lirayı arabanın bagaj kapağı üzerinde unuttu.

Ardından arabaya binen Albaslan, parayı bagaj kapağının üzerinde unuttu ve hareket etmeye başladı. Arabanın hareket etmesiyle unutulan 30 bin lira yola saçılmaya başladı.

PARAYI BAŞKASI ALMIŞ

Paranın yola saçıldığını gören Albaslan, parayı toplamak için geri döndü. Ancak duyduğu sözlerle adamın başından adeta kaynar sular döküldü. Olaya şahit olan bir gördü tanığı, Albaslan'a parasının başka biri tarafından toplandığını söyledi. Durumu öğrenen Albaslan hemen olayı polise bildirdi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

‘’KARDEŞİMİN MUTLULUĞU İÇİN ÇALIŞTIM''

Olayla ilgili konuşan Yunus Emre Albaslan, paranın sokağa saçıldığını fark edince hemen olay yerine geri döndüğünü ancak parayı bulamadıklarını belirterek, akşama kadar olay yerinde beklediğini ardından eve döndüğünü söyledi.

Ertesi sabah yeniden olay yerine gelen Albaslan'ın yanına gelen bir adam paranın bir başkası tarafından toplandığını söyledi. Albaslan, ‘’O benim kardeşimin mobilya parasıydı. Toplayan kişi elini vicdanına koysun ve getirsin parayı. Ben kardeşimin mutluluğu için çalıştım, çabaladım. Onun da evini, yuvasını kurmak istiyorum.” dedi.

Görgü tanığı Süleyman Tanrıyağkulu ise, irisinin yola eğilerek para topladığını ifade ederek, paraları toplayan kişinin sanki kendisininmiş gibi davrandığını aktardı.

Haberankara.com