Gölbaşı'nda 3 katlı binanın çatısında çıkan yangın korkuttu

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde üç katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.

Gölbaşı'nda 3 katlı binanın çatısında çıkan yangın korkuttu

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde bugün üç katlı bir binanın çatısında çıkan yangın paniğe neden oldu. Çevre sakinlerinin alevleri fark etmeleri üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundukları bildirildi. Bu ihbar üzerine yangının çıktığı binanın bulunduğu Cemal Gürsel Caddesi 939. Sokak’a ekipler sevk edildi.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Ekipler kısa süre içerisinde yangının olduğu yere ulaşırken itfaiye yangına müdahale etti. Alevler kontrol altına alınarak yangın söndürüldü. Yangının yeniden parlamaması için ise soğutma çalışması da yapıldı.

BİNANIN ÇATISINDA YANGIN ÇIKTI

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde üç katlı bir binanın çatısında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Cemal Gürsel Caddesi 939. Sokak’ta bulunan bir binanın çatı katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Gölbaşı'nda 3 katlı binanın çatısında çıkan yangın korkuttu

EKİPLER HIZLICA MÜDAHALE ETTİLER

İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınıp söndürülen yangın nedeniyle çatıda hasar oluştu.

YANGININ ÇIKIŞ NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Yangının çıkış nedeninin henüz tespit edilemediği öğrenildi. Bunun için itfaiye ekibinin çalışma yaptığı kaydedildi. Çıkan yangında kimsenin canına bir zarar gelmemiş olması ise teselli kaynağı oldu.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER