ANASAYFA Ankara Haber Ankara gündeme getirmişti! EGO Genel Müdürlüğü çalışmalara başladı

Haber Ankara gündeme getirmişti! EGO Genel Müdürlüğü çalışmalara başladı

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabımız üzerinden takipçilerimize otobüs hattının eksik olduğunu düşündükleri yerleri sormuştuk. Büyük bir gündem olan ve Ankara'nın farklı yerlerinden vatandaşların yüzlerce yorum göndermesinden sonra EGO Çubuk ilçesinde vatandaşların taleplerini dinleyeceklerini duyurdu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Haber Ankara gündeme getirmişti! EGO Genel Müdürlüğü çalışmalara başladı

Haber Ankara olarak şehrimizin bir sorununu daha gündeme taşımış ve vatandaşlarımıza otobüs hatlarının eksik olduğunu düşündükleri bir yer olup olmadıklarını sormuştuk. Kısa zaman içinde yüzlerce yorum ve beğeni alan paylaşımımızda kimi vatandaşlar sıfırdan yeni otobüs hattı istedikleri yerleri, kimi vatandaşlar ise mevcut hatların yetersiz olduğunu dile getirmişti.

Yapmış olduğumuz bu paylaşımın ardından EGO Genel Müdürlüğü bir açıklama yayınladı. Yayınlanan açıklamada vatandaşlardan gelen şikayet ve talepler doğrultusunda EGO yönetiminin bizzat vatandaşların ayaklarına gideceği açıklandı.

EGO HEYETİ ÇUBUK'A GİDECEK

EGO Genel Müdürlüğü sosyal medya hesapları üzerinden  ve resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada yönetimden üst düzey isimlerin Çubuk'a gideceği ve orada vatandaşların ulaşım sorunlarını dinleyeceğini duyurdu.

Yapılan açıklama ise şu şekilde oldu;

EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin ve Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Yahya Şanlıer, 9 Mayıs Perşembe günü saat 12:00'de Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Çubuk Kampüsü'nü ziyaret edecek olup ziyarette Çubuk halkının ulaşım talepleri dinlenecek ve çözüm odaklı adımlar atılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurur” 

ÖNEMLİ KARARLARIN ALINMASI BEKLENİYOR

Geçmiş dönemlerde Çubuk ilçesinde özellikle öğrencilerden EGO konusunda ulaşım sıkıntısı yaşadıkları ve bu konuda önlem alınmasına dair taleplerin yer aldığı mesajlar gelmişti. Ziyaretin Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Çubuk Kampüsüne yapılması bu konuda da bira gelişme yaşanması beklentisi oluşturdu. Konuya dair ilerleyen günlerde başka ilçelere de gidilip gidilmeyeceği merak konusu oldu.

Haber Ankara ekibi olarak Başkentin bir sorununun daha çözülmesi için harekete geçilmesinden dolayı memnuniyet duyduğumuzu ifade ediyoruz. Ankara ve Ankara halkı için aynı şekilde yayın hayatımıza devam edeceğiz.

Haberankara.com özel haberidir. Alıntılanamaz, kopyalanamaz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'nın sıcağına dayanamam diyenler buralar tam size göre! Bağımlısı olacaksınız her hafta gideceksiniz

Ankara'nın sıcağına dayanamam diyenler buralar tam size göre! Bağımlısı olacaksınız her hafta gideceksiniz