ANASAYFA Ankara Hayatını kaybeden Ankaralı sanatçı Metin Çelik'in son paylaşımı duygulandırdı

Hayatını kaybeden Ankaralı sanatçı Metin Çelik'in son paylaşımı duygulandırdı

Dün akşam saatlerinde Kızılay'da karşıdan karşıya geçerken otobüs çarpması sonucu hayatını kaybeden Metin Çelik'in sevenleri acı haber ile yasa boğuldu. Çelik'in vefatının hemen öncesinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Hayatını kaybeden Ankaralı sanatçı Metin Çelik'in son paylaşımı duygulandırdı

Ankara'nın yerel sanatçılarından Metin Çelik'in yaşanan kaza sonucu hayatını kaybettiği bildirilmişti. Ankara sanat camiasında büyük bir üzüntüye sebep olan Çelik'in vefatı sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden çocuğuna dair duygularını paylaştığı mesajları ortaya çıktı.

SON SÖZLERİ YÜREKLERİ DAĞLADI

50 yaşında belediye otobüsünün çarpması sonucu vefat eden  Metin Çelik yaşanan kazadan dakikalar önce sosyal medya hesabından bazı paylaşımlarda bulundu. Metin Çelik'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda evladı için söylediği sözler okuyanları duygulandırdı.

Metin Çelik yaptığı paylaşımlarda “Bugün oğlumun aldığı elbiseleri giyindim. Can oğlum, aşk oğlum, bal oğlum, ölürüm sana” diyerek oğluna yönelik duygu dolu paylaşımlar yapması vefat haberini alan sevenlerini bir kat daha üzdü. Yaşanan kazanın ardından olay yerinden hayatını kaybeden Metin Çelik adli tıp kurumu morguna kaldırılmıştı.

BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI PAYLAŞILDI

Başkentin yerel sanatçılarından olan Metin Çelik'in vefatının ardından sanat ve siyaset dünyasından da kendisi için başsağlığı mesajları paylaşıldı. Elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Çelik'in işlemlerin tamamlanmasının ardından cenaze namazının kılınması ve toprağa verilmesi bekleniyor.

Kızılay'da yaşanan kaza sonrasında ise olayın nasıl geliştiğine ve kusurlu olan tarafın kim olduğunun anlaşılması için emniyet  birimleri tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar esnaflar ile iftar sofrasında bir araya geldi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar esnaflar ile iftar sofrasında bir araya geldi