Jandarma Genel Komutanlığı Ankara'da Dikimevi Müdürlüğü'ne sürekli işçi alıyor

Jandarma Genel Komutanlığı yayımladığı ilanda Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bulunan Jandarma Dikimevi Müdürlüğü'ne işçi alımı yapacağını açıkladı. 69 sürekli işçi alımında başvurular 17 - 23 Haziran tarihleri arasında alınacak.

Jandarma Genel Komutanlığı Ankara'da Dikimevi Müdürlüğü'ne sürekli işçi alıyor

İş arayan başkentliler için güzel haber sabah saatlerinde Jandarma Dikimevi Müdürlüğü'nden geldi. Yapılan açıklamada Dikimevi Müdürlüğü'ne 69 işçi alımı yapılacak. Başvurular 17-23 Haziran tarihleri arasında alınacak.

Alıma ilişkin şu açıklama kaydedildi:

"Jandarma Genel Komutanlığına bağlı, Jandarma Dikimevi Müdürlüğü (Etimesgut/ANKARA)
işyerinde istihdam edilmek üzere 4857 sayılı İş Kanunu ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/D maddesi uyarınca Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla 69 (Altmış Dokuz) sürekli işçi alımı yapılacaktır. (68 Terzi, 1 Pastal Damga ve Bağ)"

Jandarma Genel Komutanlığı Ankara'da Dikimevi Müdürlüğü'ne sürekli işçi alıyor

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuru yapacak adayların TC vatandaşı olması, 18 yaşını tamamlaması, TCK'da belirtilen suçlardan mahkum olmamış olması ve istenilen diğer özel şartları taşıması aranan şartlar arasında bulunuyor.

Özel şartlar arasında çalışmasına engel olacak sağlık sorununun olmaması, 18-37 yaş arasında olması, istenilen bölümlerden mezun olmak ya da ilanda belirtilen ustalık, kalfalık ya da usta öğreticilik belgesinden en az birine sahip olmak, emeklilik ya da yaşlılık aylığı almıyor olmak ve Ankara'da ikamet ediyor olmak bulunuyor.

Başvurular 17-23 Haziran tarihleri arasında İŞKUR üzerinden alınacak. Başvuruların tamamlanmasının ardından 26 Haziran tarihinde noter huzurunda kura çekimi yapılacak. Açık iş sayısının 4 katı kadar aday asil ve aynı sayıda yedek belirlemesi yapılacak.

İlanın detaylarına göre 68 terzi ve 1 pastalcı alımı yapılacak. Adayların en az ilkokul en fazla lise mezunu olması gerekecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER