Keçiören Belediyesi personel alımı yapacak! İlkokul bitirmek yeterli! Zaman daralıyor

Ankara'da iş arayanlar için müjde niteliğinde bir gelişme yaşandı. Şehrin en kalabalık ve merkezi ilçelerinden olan Keçiören'de belediyede istihdam edilme fırsatı doğdu.

Keçiören Belediyesi personel alımı yapacak! İlkokul bitirmek yeterli! Zaman daralıyor

Başkentte kendine gelir kapısı arayanların en çok müracat ettiği kurumlar arasında belediyeler yer alıyor. Belediyelerin ilanlarını yakından takip edenler gerekli şartları sağlamaları halinde işe alınma umuduyla başvuruda bulunuyor.

Konu ile ilgili Ankara'da heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Keçiören Belediyesinin eleman alımı yapacağı haberi hızlıca yayıldı. İş ilanlarını yakından takip eden kişiler kendileri ya da yakınları için haberin detayını araştırmaya başladı.

İLANIN ŞARTLARI VATANDAŞLARI HEYECANLANDIRDI

Söz konusu alımın Keçiören Belediyesi Gıda Tüketim Malları Pazarlama Üretim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi için yapılacağı öğrenildi. Yapılacak alımda çoğu iş ilanının aksine lise mezunu olma ya da KPSS sınavından belirli bir puan alma şartları yer almadı.

Belediyenin yapacağı alımın 170 kişi ile sınırlı olacağı öğrenilirken bu kişilerin 130'u beden işçisi 40'ı ağır vasıta şoförü olacak.

BAŞVURU SÜRESİ SONA ERİYOR

Bu ilanı değerlendiren ve başvuru yapmak isteyenlerin 9 Temmuz 2024 tarihine kadar İşkur ya da Keçiören Belediyesi Kariyer Ofisi üzerinden gerekli adımları atabilir.

Belediyeler ve devlet kurumları yıl içinde alımlar yapabiliyor. Bu nedenle işe girilmek istenen yerin ilanlarını yakından takip etmek önem arz ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER