Keçiören'de kamyonetin altından kurtarılan kedi, ikinci kez sıkıştığı yerden çıkarıldı

Ankara Keçiören'de kamyonetin altından kurtarılan bir kedi, korkuyla kaçarak başka aracın altına sıkıştı. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kedi ikinci kez sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Keçiören'de kamyonetin altından kurtarılan kedi, ikinci kez sıkıştığı yerden çıkarıldı

Ankara Keçiören'de yavru bir kedinin kamyonetin altına girdiği fark edildi. Kamyonetin altından kurtarılan kedi, bu sefer de kendisini kurtaran kişinin aracının altına sıkıştı. Yavru kedi, ekiplerin müdahalesiyle kurtarıldı.

Keçiören'de kamyonetin altından kurtarılan kedi, ikinci kez sıkıştığı yerden çıkarıldı

Ankara'da bir kamyonetin altından kurtarılan ve yaşadığı korkuyla bu sefer de kendisini çıkaran kişinin otomobiline sıkışan yavru kedi, ekiplerin yardımıyla kurtarıldı. Keçiören ilçesindeki bir alışveriş merkezinden çıkan Eda Ökten, yolun karşısında bir kamyonetin altından kedi sesi geldiğini fark etti. Eda Ökten'in kamyonetten çıkardığı kedi yavrusu, korkuyla kucağından kaçarak Ökten'in aracına saklandı.

Eda Ökten, ikinci kez araca sıkışan yavru kediyi çıkarmak için çabaladı ancak başarılı olamadı. Ökten, aracıyla yakın mesafede bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Merkez İstasyonu'na giderek yardım istedi. İtfaiye ekipleri, kurtarmak için seferber oldukları yavru kediyi tespit ettikleri yerden çıkardı.

Keçiören'de kamyonetin altından kurtarılan kedi, ikinci kez sıkıştığı yerden çıkarıldı - Resim : 2

10 DAKİKALIK BİR ÇALIŞMAYLA KEDİ KURTULDU

Kamyonetin altından kurtardığı kediyi sahiplendirmek için kucağına aldığını söyleyen Ökten, "Bu sefer de korktu, benim arabamın gaz ve fren pedalının altına sıkıştı, oradan da çıkartamadım. Hemen aklıma itfaiye geldi. Buradaki arkadaşların yardımcı olabileceğini düşündüm ve geldim. Sağ olsunlar hemen 10 dakikalık bir çalışmayla çıkardılar. Şu anda kendisi mutlu ve ben de rahatladım. Kedi birazcık korkmuş. Biraz gürültüye hassas, o yüzden bir şeyler yiyip içmedi" diye konuştu.

Kurtarma çalışmasını yürüten itfaiye ekibinin sorumlusu Kübra Bastı da kurtarılan kedinin araçtan çıkarıldıktan sonra korktuğunu ifade etti. Korkan yavru kedi, hayvan barınağına yönlendirildi. İtfaiye ekibinin sorumlusu Kübra Bastı, yavru kedinin hayvan barınağında bakımının yapılacağını anlattı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER