Keçiören'de park halindeki araçlara çarpan şoför ile vatandaşlar tartıştı

Ankara Keçiören'de bilinmeyen nedenle bir şoför park halindeki iki otomobile çarptı. Olay sonrası vatandaşlar ile şoför arasında tartışma çıktı.

Keçiören'de park halindeki araçlara çarpan şoför ile vatandaşlar tartıştı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde park halindeki araçlara çarpan şoför ile vatandaşlar tartıştı. O anlar mahalleli tarafından kayıt altına alındı.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde nedeni bilinmeyen bir olaydan dolayı bir şoför, park halindeki iki otomobile çarptı. Olayın ardından şoför ile vatandaşlar arasında tartışma yaşandı. Olay, Keçiören'in Esertepe semtinde meydana geldi. Öğrenilen bilgilere göre, nedeni bilinmeyen bir olaydan dolayı bir şoför park halindeki iki otomobile çarptı.

ARAÇ SAHİPLERİ SİNİRLENDİ

Otomobillerin çarpışma sesi duyulunca, mahalle sakinleri hızlı bir şekilde cama koştu. Bir sürücünün iki araca çarptığını gören vatandaşlar, soluğu olay yerinde aldı. Olay karşısında öfkelenen araç sahipleriyle iki otomobile çarpan şoför arasında tartışma çıktı. Otomobillerinin kullanılamaz hale geldiğini gören araç sahipleri ile şoför karşı karşıya geldi. Taraflar tartışma ederken, araya giren vatandaşlar tarafları ayırdı. Yaşanan olay bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Polis ekipleri, Keçiören'de yaşanan ve bilinmeyen nedenle bir şoförün park halindeki iki otomobile çarptığı olaya ilişkin inceleme çalışmalarına başladı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER