ANASAYFA Ankara Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Ankara'da 75 arsayı satışa çıkardı!

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Ankara'da 75 arsayı satışa çıkardı!

Bugün Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre Ankara'da toplamda 75 arsanın satışa çıkarıldığı duyuruldu.

Bugün Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre Ankara'da toplamda 75 arsanın satışa çıkarıldığı duyuruldu.

GÜNCELLEME:
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Ankara'da 75 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelindeki 47 ilde, 826 muhtelif arsayı avantajlı koşullarla satışa çıkarıyor. Bu iller arasında bulunan Ankara'da da toplamda 75 arsanın satışa çıkarıldığı ifade edildi.

BAKANLIIK DÜĞMEYE BASTI! 47 İLE ARSA SATIŞLARI BAŞLADI

Bugün yapılan açıklamalara göre Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelindeki 47 ilde, 826 muhtelif arsayı, yatırım yapmak isteyenler için avantajlı koşullarla satışa çıkarıyor. 47 ilin merkezi noktalarındaki 826 arsa, yüzde 25 peşin, 24 ay vadeyle satışa çıkacak. Bakanlık, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı ile yatırım yapmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. 24-25-26 Nisan tarihlerinde saat 10:30'da yapılacak müzayedelere online katılım da sağlanabilecek.

ANKARA'DA 75 ARSA SATIŞA ÇIKARILACAK!

Konut, ticaret, sanayi ve idari tesis alanı niteliğindeki; Ankara'da 75, İstanbul'da 18, Kahramanmaraş'ta 38, Kırklareli'nde 43, Konya'da 89, Mardin'de 52, Mersin'de 61 muhtelif arsa için alıcılar gün sayıyor. Yüksek talep olan illerde katılım için başvurular başladı. Yapılan açıklamalar ile İstanbul, Ankara, Kahramanmaraş, Kırklareli, Konya, Mardin ve Mersin’deki arsalara talebin yüksel olduğu belirtildi.

NASIL BAŞVURU YAPILABİLİR?

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaların ardından vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında nasıl başvuru yapılabileceği oldu. Buna göre edinilen bilgiler çerçevesinde açık artırmalar 24-25-26 Nisan günleri saat 10:30'da yapılacak. TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezinde yapılacak açık artırmaya internet üzerinden de teklif verilebilecek.

ŞEHRE YAKIN ARSA ALMAK MANTIKLI BİR YATIRIM!

Satışa çıkarılan arsaların satın alımları hakkında merak edilenler hakkında yanı buldu. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan iş adamı Veli Çelebi, "Şehrin içinde olmasa da, şehre yakın yerlerde arsa almak mantıklı bir yatırımdır" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin vatandaşlarla bayramlaştı!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin vatandaşlarla bayramlaştı!