Kışın tadını ailecek çıkarmak isteyenler için Ankara'da görülmesi gereken yerler!

Ankara'nın beyaza bürünmesinin ardından hafta sonu ailecek gezmek isteyenler için Ankara'da mutlaka görülmesi gereken yerleri sıraladık!

Kışın tadını ailecek çıkarmak isteyenler için Ankara'da görülmesi gereken yerler!

Kış aylarına girmeye başladığımız bu günlerde Ankara'da kar yağışı da etkisini göstermeye başladı. Yağışların başlamasının ardından ise karla kaplı Ankara günlerini değerlendirmek isteyen kişiler tarafından ziyaret edilebilecek olan yerler de merak konusu oldu. Özellikle de ailecek hafta sonları kaçamak yapılabilecek alanların merak konusu olmasının ardından Ankara'da kış aylarında mutlaka görülmesi gereken 4 yeri sizin için sıraladık.

ANKARA'DA KIŞ AYLARINDA GEZİLMESİ GEREKEN 3 YER!

Beyaza bürünmüş soğuk Ankara günlerinde keyifli vakit geçirmek isteyen kişiler için 3 öneri;

1 - SOĞUKSU MİLLİ PARKI

Kışın tadını ailecek çıkarmak isteyenler için Ankara'da görülmesi gereken yerler!

Özellikle ailler tarafından sıklıkla tercih edilen Soğuksu Milli Parkı kış aylarında yürüyüş yapmak için ilk akla gelenler arasındadır. Parkın içerisinde yürüyüş yaparken keyifli ve uzun vakit geçirmek isteyen kişiler için de yeme - içme alanları da düşünülmüştür. Bu nedenle kış aylarında farklılık yapmak ve doğa ile iç içe kalmak isteyen kişilerin ilk tercih ettiği yer burası olmuştur.

Adres = Sazak - Soğuksu Milli Parkı - 06890 Kızılcahamam / Ankara

2 - MOGAN GÖLÜ

Kışın tadını ailecek çıkarmak isteyenler için Ankara'da görülmesi gereken yerler! - Resim : 2

Ankara denilince ilk akla gelen yerlerden biri elbette Mogan Gölü'dür. Kış aylarının da gelmesi ile birlikte beyaza bürünen göl manzarası eşliğinde zaman geçirmek isteyen ve şehir kalabalıklığından uzaklaşmak isteyen kişilerin ilk tercih ettiği bölgelerden biri olmuştur. Özellikle spor ve gezi sevenler için birebirdir.

Adres = Karşıyaka Mahallesi - Haymana Yolu Bulvarı - 06830 – Gölbaşı / Ankara

3 - ESTERGON KALESİ

Kışın tadını ailecek çıkarmak isteyenler için Ankara'da görülmesi gereken yerler! - Resim : 3

Ankara'nın meşhur kar manzarasının keyfini tarihi bir mekanda çıkarmak isteyenler buraya! Estergon müzesi, pek çok tarih sever kişinin ilgisini oldukça çekmektedir. Hem tarihi bir dokunun içerisinde olmak hem de manzaranın keyfine varmak isteyen kişiler için içerisinde restoran da bulunmaktadır. Bu nedenle vatandaşlar tarafından oldukça keyifli anların geçirilebildiği aktarılmıştır.

Adres = Güçlükaya Mh. - Fatih Cad. - 06280 - Keçiören/Ankara

SONRAKİ HABER