Kızılcahamam'da Turizm Kültürünün Genişletilmesi toplantısı gerçekleştirildi

Ankara Kızılcahamam'da Turizm Kültürünün Genişletilmesi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan başta olmak üzere çok sayıda isim katıldı.

Kızılcahamam'da Turizm Kültürünün Genişletilmesi toplantısı gerçekleştirildi

Başkentte Kızılcahamam Yerel Eylem Grubu Derneği tarafından turizm hakkında eğitim toplantısı gerçekleştirildi. Kızılcahamam Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı Yılmaz Özbek, Kızılcahamam turizmi hakkında konuştu.

Kızılcahamam Yerel Eylem Grubu Derneği, turizm konulu eğitim toplantısı düzenledi. Kızılcahamam Yerel Eylem Grubu Derneği'nin düzenlediği eğitimin konusu ise "Turizm Kültürünün Genişletilmesi" oldu. Toplantıda konuşan Kızılcahamam Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı Yılmaz Özbek, Kızılcahamam turizmine kazandırılan ve kazandırılacak olan projelerin hayata geçirilmesi için çalışmalar yürütüldüğünü ifade etti.

Kızılcahamam'da Turizm Kültürünün Genişletilmesi toplantısı gerçekleştirildi

TOPLANTIYA ÇOK SAYIDA İSİM KATILIM GÖSTERDİ

"Turizm Kültürünün Genişletilmesi" konulu eğitim toplantısına, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Kızılcahamam Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Ankara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi ve MÜSİAD Ankara Başkanı Hasan Fehmi Yılmaz, Ayder Turizm İşletme Sahibi ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) Ankara Başkanı Selami Haşimoğlu, Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Tümay Mercan, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve ilçe protokolü katıldı.

"Turizm Kültürünün Genişletilmesi" konulu eğitim sonrası fikir alışverişleri yapıldı ve toplu görsel çekimi oldu.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER