Mamak'ta yokuş aşağı giden otomobil araçlara çarptı! Sürücü kamyonun altına girdi!

Mamak'ta bir otomobil yokuş aşağı hızla giderken park halindeki araçlara çarptı. Yaşanan kazada sürücü, kamyonun altına girdi, yolun karşısına geçen bir kişi ise son anda kurtuldu.

Mamak'ta yokuş aşağı giden otomobil araçlara çarptı! Sürücü kamyonun altına girdi!

Ankara'nın Mamak ilçesinde yokuş aşağı ilerleyen otomobil, iki araca çarptı. Yaşanan kazada sürücü kamyonun altına girdi. Yaralanan sürücü, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ankara’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yokuş aşağı hızla ilerlediği sırada park halindeki iki araca çarptı. Kazada sürücü yaralanırken, yolun karşısına geçen bir kişi ise kazadan son anda kurtuldu. Kaza, Mamak ilçesi Yeşilbayır Mahallesi Sağduyu Caddesi’nde oldu. Otomobilin sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybedince Sağduyu Caddesi’ne girdi. Hızla ilerleyen otomobil, park halindeki ticari kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan kamyon, park halindeki başka otomobile çarptı. Yaşanan kazada, sürücü park halindeki kamyonun altına girdi ve araçta sıkışarak yaralandı.

Mamak'ta yokuş aşağı giden otomobil araçlara çarptı! Sürücü kamyonun altına girdi!

YARALI SÜRÜCÜ SIKIŞTIĞI YERDEN KURTARILDI

Çevredeki vatandaşlar, kaza olduğunu fark edince olay yerine yardıma koştu. Vatandaşların durumu sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirmesiyle olay yerine ekipler sevk edildi. Olay yerine giden ekipler, yaralı sürücüyü sıkıştığı yerden kurtardı. Yaralı sürücü hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Park halindeki araçlarda ise maddi hasar oldu.

Otomobilin hızlı bir şekilde yokuş aşağı kendisine doğru geldiğini gören kişi ise son anda yara almaktan kurtuldu. Yaşanan kazada hayatını kaybeden kimsenin olmaması ise sevindirdi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER