Mansur Yavaş'tan Keçiören açıklaması! Anketler gösteriyor ki Mesut Özarslan kazanacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından canlı yayında yapılan açıklamalarda anketler sonucunda 31 Mart yerel seçimlerinde Keçiören'de Mesut Özarslan'ın kazanacağı belirtildi.

31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlere kısa bir zaman kala büyükşehir ve ilçe belediyeler için çalışmalar yapılmaya devam ediyor. Çalışmaları ve yaşanan gelişmeleri duyurmak üzere canlı yayına katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yabaş, önemli açıklamalara yer verdi. Bu kapsamda Keçiören Belediyesi için CHP'den aday olan Mesut Özarslan için kazanıyoruz dedi.

“İNŞALLAH KAZANIYORUZ KEÇİÖREN'İ”

Yaptığı açıklamalara göre bu seçim öncesinde yapılan anketlere göre kazanma şansının yüksek olduğundan bahsederek, "İnşallah kazanıyoruz Keçiören'i, gerçekten Mesut Bey orada güzel bir çalışma yaptı. Halbuki daha önce kendisi bir anket yaptırmıştı Keçiören'e, 2 Mayıs tarihinde, orada benim oyum Turgut Bey'den fazla çıkıyordu. Ben de kendisine çok ısrar ettim aday ol biz burayı alırın diye ama o zaman çekindiler. Keçiören'in de çünkü Çankaya gibi tersine bir imajı var.

Ama daha sonradan bir daha anket yaptı, yine benim oyumun daha çok olduğunu görünce bu sefer cesaretlendi ve girdi. Çok güzel gidiyor, çok güzel çalışıyor, son 3 ankette de Mesut bey üstte çıkmaya başladı." dedi.

"DOLAYISIYLA GEÇİÖREN KAZANACAK!!

Mansur Yavaş tarafından yapılan bu açıklamaları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Mesut Özarsalan ise, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın da ifade ettiği üzere anketler gösteriyor ki Keçiören’de biz kazanacağız. Dolayısıyla Keçiören kazanacak.

Bununla beraber işleyen bir mekanizma kurulabilmesi, engellerle karşılaşılmaması için belediye meclisinde de çoğunluğa sahip olmamız gerekiyor. Vatandaşlarımıza bu önemli detayı hatırlatmış olalım." diyerek bu seçimlerde Keçiören için vatandaşlara yeni bir çağrıda daha bulundu.